Cum pot sa iau ultimele buze de la stardoll fara sa am lvl mare?
Nu știu ce nume sa-mi aleg pentru Facebook. Ma numesc Alexandru, daca aveți niste sugestii... Nu vreau sa raspundeti cu nume/nickname-uri cocalaresti.
Va rog sa ma ajutati, e o intrebare cam ciudata, dar asta e :)) Eu la istorie sunt momentan in situatie de corigenta pe acest semestru(notele mele sunt 4, 2, 2 :| ), iar maine am teza.Am noroc...? (mai mult)
Un hack de like-uri? am avut hublaa.me dar acum imi cere nu stiu ce tokenuri nu inteleg, un hack de like-uri coment-uri si pe Instagram daca stiti vreo unu?
In mai putin de o luna voi merge cu clasa mea in excursie. Eu noaptea când dorm in camera cu baietii de obicei astept vorbind cu niste colege pe WatsUp sa adoarma ei. Dupa ce adorm ei, ma duc...? (mai mult)
Deci acum ceva timp m- am despartit de iubitul meu si el m- a facut geloasa imediat dupa cu o prietena de a mea. (eu credeam ca el o place si de asta a ales sa ma faca geloasa cu ea). In timp ne-...? (mai mult)
Ce restaurante stiti unde as putea sa mi fac majoratul, dar care sa fie mai ieftine? In Bucuresti
Iubitul meu e pocait si vrea sa ne casatorim. Faza ii ca eu nu vreau sa ma pocaiesc. Ne luam dar doar cu acte. Si mi- a zis ca el dupa moarte vrea sa ne intalnim din nou. Daca nu suntem de acceasi religie...? (mai mult)
Am mare nevoie de ajutor. Era un site cu lectii de italiana unde invatam de la zero toate lucrurile. Incepeam cu culorile, apoi conversatia, apoi numerele, lunile anului, etc. Erau mai multe...? (mai mult)
Cum sa am internet la playstation 3 daca de exemplu in cazul meu pcul are internet dar e in alta camera iar playstationul e in alta camera si nu am wifi
Cum adica clasa jumatate intensiv engleza si jumatate intensiv franceza?
Ce firma de adidasi preferati? Adidas, Nike sau Puma? Care credeti ca este cea mai buna firma? În special la adidasi de fotbal ma intereseaza pe mine. Funda!
Cum fac ca sa castig lupta cu parintii mei? Ei nu sunt de acord ca copilul lor sa fie Cuciurcă care nu are studii superioare si nici nu are un salariu maaare. Ei se uita dupa material, eu ma uit...? (mai mult)
Ce inseamna "lit"?(din engleza)
Hey! De unde stiu daca sunt in depresie? Adică... plang in fiecare seară din anumite motive.
Cum sa ii atrag atentia vecinului de vizavi. Azi ne-am facut semne pe geam si acum are lumina aprinsa si vreau sa vorbim
Stie careva o carte depresiva/despre depresie sau un film?
Urgenttaa. Am scris intr- un document 60 de pagini. Daca le scot ca o carte(de exemple) vor iesi tot 60 sau pe jumatate 30? Nu inteleg, daca in acel program am scris doar pe o parte dau pe ambele parti(cum...? (mai mult)
Heii Stie careva un program care sa scrie in pagini de carte? Adica sa aiba marimea foi de carte (130X200)
Heey TPU, am o intrebare... Daca cautati pe Youtube, , sexi girl with big bobs" si dati pe primul video, o sa vedetibo fata sexi, problema e ca vreau sa o caut pe internet dar nu o gasesc... Apropo,...? (mai mult)
Bună seara, mi- am început viața sexuală(23 de ani), și prima dată nu a reușit să intre, decât foarte puțin, și mi- a curs puțin sânge, a mai încercat după 3 zile și mi- a rupt himenul,...? (mai mult)
Cum sa fiu cu o fata, sa o intreb daca vrea sa fie cu mine? Adica vorbim de ceva timp si ne intelegem foarte bine, imi da mereu mesaje cum trebuie sa procedez?
Va rog sa ma ajutati am lu at ban pe transformice, si nu ma lasa sa intru nici macar pe un alt cont macar asta daca m ar lasa.dar nici macar atat, va rog un sfat cum sa rezolv? cel mai util sfat primeste...? (mai mult)
Buna TPU am si eu o intrebare: Este normal ca si in fiecare weekend sa dorm in acelasi pat si camera cu sora mea, deoarece niste rude de ale mele(matusa, unchi si doi verisori) vin saptamanal la noi? ...? (mai mult)
Vreau sa reacționez cu floare pe Facebook
Hei TPU. sper sa nu ma judecati. am priceput, oriunde in lume mai sunt si oameni rai. am 12 ani, dar de fapt ma simt de parca as avea mult mai mult. am trecut prin prea multe pentru la varsta mea,...? (mai mult)
Ma simt deprimata destul de des, si gasesc mai tot timpul ceva de care sa ma pling. Am momente cand sunt enervata foarte tare, nu ma mai pot suporta singura pe mine uneori. Se intampla de obicei de vreo...? (mai mult)
Cum e viața de student?
Cei care au fost sau încă sunt studenți la FEAA ar putea sa-mi dea câteva detalii despre cum este acolo? Vă rog
Fetelor, as dori sa imi spuneti un rimel(mascara) bun pentru a le oferi volum, alungire si sa nu se lipseasca genele. Am auzit ca cel de Avon supershock e bun. In principal sa imi spuneti rimeluri...? (mai mult)
Ce se intampla daca discul c este plin total si ce ar trebui sa fac atunci si daca am playstation 3 dar nu am internet ce ar trebui sa cumpar ca sa am VA ROG SUNT DISPERAT
E normal sa imi doresc sa fiu psihopat sau sociopat?
Cati dintre voi ascultati Satra Benz si de ce?
Ce parere aveti despre Killa Fonic?
Heii TPU! Ce parere aveti despre Satra Benz?
Vreau sa strang like- uri la o poza Like and share te rog https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1416255015088635&i d=105826476131502&set=a.1416248075089329.1073741839.1058 26476131502 Va rog ajutati- ma...? (mai mult)
Heii, bunaaa TPU, intrebare, ce parere aveti despre prietenie dintre o fata si un baiat mai ales daca e pe internet? E forever? BFF? : ( (
De ce nu imi merge transformice. mai ales mie, la prietenii mei merg doar la mine nu merge..nu inteleg de ce... dau funda :)
Salut, cand fac overclock trebuie sa tin cont doar de temperaturile limita? am dat overclock la placa video gpu + 100 si mem + 150 si imi sta la 50 de grade in joc, ma refer daca mai este loc de mai mult?...? (mai mult)
Daca intr- un magazin, vanzatorul ar oferi un serviciu contra cost ( gen 50 bani ) ca la pachetele de tigari sa lipeasca pe imaginile alea urate niste bucati de hartie autocolanta, teoretic ar fi...? (mai mult)
Heii TPU! Sunt in clasa a 7- a..Pana acum toti colegii si- au batut joc de mine, ca sunt timida, rad de mine ca ma imbrac mereu cu aceleasi haine, ca sunt mai timida, ma barfesc. Si m- am hotarat ca...? (mai mult)
Cum pot sa fiu mai populara la scoala*adica sa ma imprietenesc si cu cei din alte clase*? Dau funda
Oare ar putea sa imi faca croitorul o bluza din material transparent?
Hei. Am 16 ani si vreau sa merg la un festival de muzica; problema este ca se afla la 300 km distanta si ai mei nu pot sa ma duca. Cum sa ii conving sa ma lase sa merg cu trenul? Sunt responsabila si...? (mai mult)
Imi puteti recomanda carti cu o tenta mai intunecata? Sa fie fictiune, nu foarte vechi (maxim 100 de ani vechime) si sa aiba un subiect mai controversat, mai deranjant.Cum ar fi cartile lui King sau ...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu cateva seriale gen 13 reasons why si riverdale care sunt de Netflix. (seriale gen sf, aventura, dragoste(care sunt de adolescenti)
Buna TPU..imi dati niste exemple cum sa abordezi o tipa Facebook care sa para cat de cat interesante sa zic asa nu gen..Hei Ce faci...as vrea ceva mai complex daca se poate.
Îmi place de un coleg din clasa a 6 a și acum sunt a 8a. Peste cinci săptămâni avem banchet și m- am hotărît să- i spun pentru că nu mai pot să tin asta în suflet.Adică mă simt aiurea și...? (mai mult)
Spuneti-mi cele mai slabe tigari,nu ca as vrea sa ma apuc de fumat,dar de curiozitate, cine va da cele mai multe si bune exemple va primi FUNDA!
Hey TPU Am si eu o problema, intr- un fel sau altul As vrea sa- l invit pe baiatul pe care il plac prin oras(nu va gandit ca e o intalnire, ca nu este....totusi, am 12 ani) Ps:prin "iesire prin oras...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
ElianaSc întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mariaseicaru1963 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Modern Family
Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!