TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1224
  • 1225
  • 1226
  • 1227
  • 1228
creea
în 14 Mai 2017 | creea întreabă:

Cum pot sa iau ultimele buze de la stardoll fara sa am lvl mare?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Mai 2017 |

Nu știu ce nume sa-mi aleg pentru Facebook. Ma numesc Alexandru, daca aveți niste sugestii... Nu vreau sa raspundeti cu nume/nickname-uri cocalaresti.

3
Răspunde Raportează
DeCeMaiConteaz?
în 14 Mai 2017 | DeCeMaiConteaz? întreabă:

Va rog sa ma ajutati, e o intrebare cam ciudata, dar asta e :)) Eu la istorie sunt momentan in situatie de corigenta pe acest semestru(notele mele sunt 4, 2, 2 :| ), iar maine am teza.Am noroc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Iulian3038
în 14 Mai 2017 | Iulian3038 întreabă:

Un hack de like-uri? am avut hublaa.me dar acum imi cere nu stiu ce tokenuri nu inteleg, un hack de like-uri coment-uri si pe Instagram daca stiti vreo unu?

0
Răspunde primul Raportează
Darjan_Darius_1994
în 14 Mai 2017 | Darjan_Darius_1994 întreabă:

In mai putin de o luna voi merge cu clasa mea in excursie. Eu noaptea când dorm in camera cu baietii de obicei astept vorbind cu niste colege pe WatsUp sa adoarma ei. Dupa ce adorm ei, ma duc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Mai 2017 |

Deci acum ceva timp m- am despartit de iubitul meu si el m- a facut geloasa imediat dupa cu o prietena de a mea. (eu credeam ca el o place si de asta a ales sa ma faca geloasa cu ea). In timp ne-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
OOscarr
în 14 Mai 2017 | OOscarr întreabă:

Ce restaurante stiti unde as putea sa mi fac majoratul, dar care sa fie mai ieftine? In Bucuresti

1
Răspunde Raportează
Ofatacuvise
în 14 Mai 2017 | Ofatacuvise întreabă:

Iubitul meu e pocait si vrea sa ne casatorim. Faza ii ca eu nu vreau sa ma pocaiesc. Ne luam dar doar cu acte. Si mi- a zis ca el dupa moarte vrea sa ne intalnim din nou. Daca nu suntem de acceasi religie...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AkaneHanda
în 14 Mai 2017 | AkaneHanda întreabă:

Am mare nevoie de ajutor. Era un site cu lectii de italiana unde invatam de la zero toate lucrurile. Incepeam cu culorile, apoi conversatia, apoi numerele, lunile anului, etc. Erau mai multe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VasileMoldova
în 14 Mai 2017 | VasileMoldova întreabă:

Cum sa am internet la playstation 3 daca de exemplu in cazul meu pcul are internet dar e in alta camera iar playstationul e in alta camera si nu am wifi

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Mai 2017 |

Cum adica clasa jumatate intensiv engleza si jumatate intensiv franceza?

3
Răspunde Raportează
JockerStoica
în 14 Mai 2017 | JockerStoica întreabă:

Ce firma de adidasi preferati? Adidas, Nike sau Puma? Care credeti ca este cea mai buna firma? În special la adidasi de fotbal ma intereseaza pe mine. Funda!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Mai 2017 |

Cum fac ca sa castig lupta cu parintii mei? Ei nu sunt de acord ca copilul lor sa fie Cuciurcă care nu are studii superioare si nici nu are un salariu maaare. Ei se uita dupa material, eu ma uit...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Stefania_Otilia_1996
în 14 Mai 2017 | Stefania_Otilia_1996 întreabă:

Ce inseamna "lit"?(din engleza)

5
Răspunde Raportează
Silviaemma
în 14 Mai 2017 | Silviaemma întreabă:

Hey! De unde stiu daca sunt in depresie? Adică... plang in fiecare seară din anumite motive.

2
Răspunde Raportează
Letheaaannn
în 14 Mai 2017 | Letheaaannn întreabă:

Cum sa ii atrag atentia vecinului de vizavi. Azi ne-am facut semne pe geam si acum are lumina aprinsa si vreau sa vorbim

2
Răspunde Raportează
chiarnustiucenumeasputeasapunayy
în 14 Mai 2017 | chiarnustiucenumeasputeasapunayy întreabă:

Stie careva o carte depresiva/despre depresie sau un film?

1
Răspunde Raportează
ggggggggggggggggggggggggggg
în 14 Mai 2017 | ggggggggggggggggggggggggggg întreabă:

Urgenttaa. Am scris intr- un document 60 de pagini. Daca le scot ca o carte(de exemple) vor iesi tot 60 sau pe jumatate 30? Nu inteleg, daca in acel program am scris doar pe o parte dau pe ambele parti(cum...? (mai mult)

0
ggggggggggggggggggggggggggg
în 14 Mai 2017 | ggggggggggggggggggggggggggg întreabă:

Heii Stie careva un program care sa scrie in pagini de carte? Adica sa aiba marimea foi de carte (130X200)

1
Răspunde Raportează
Remorca69
în 14 Mai 2017 | Remorca69 întreabă:

Heey TPU, am o intrebare... Daca cautati pe Youtube, , sexi girl with big bobs" si dati pe primul video, o sa vedetibo fata sexi, problema e ca vreau sa o caut pe internet dar nu o gasesc... Apropo,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Mai 2017 |

Bună seara, mi- am început viața sexuală(23 de ani), și prima dată nu a reușit să intre, decât foarte puțin, și mi- a curs puțin sânge, a mai încercat după 3 zile și mi- a rupt himenul,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
qNr1
în 13 Mai 2017 | qNr1 întreabă:

Cum sa fiu cu o fata, sa o intreb daca vrea sa fie cu mine? Adica vorbim de ceva timp si ne intelegem foarte bine, imi da mereu mesaje cum trebuie sa procedez?

1
Răspunde Raportează
Edouard_Edy_1997
în 13 Mai 2017 | Edouard_Edy_1997 întreabă:

Va rog sa ma ajutati am lu at ban pe transformice, si nu ma lasa sa intru nici macar pe un alt cont macar asta daca m ar lasa.dar nici macar atat, va rog un sfat cum sa rezolv? cel mai util sfat primeste...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Mai 2017 |

Buna TPU am si eu o intrebare: Este normal ca si in fiecare weekend sa dorm in acelasi pat si camera cu sora mea, deoarece niste rude de ale mele(matusa, unchi si doi verisori) vin saptamanal la noi? ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Beke
în 13 Mai 2017 | Beke întreabă:

Vreau sa reacționez cu floare pe Facebook

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Mai 2017 |

Hei TPU. sper sa nu ma judecati. am priceput, oriunde in lume mai sunt si oameni rai. am 12 ani, dar de fapt ma simt de parca as avea mult mai mult. am trecut prin prea multe pentru la varsta mea,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Loredana1209
în 13 Mai 2017 | Loredana1209 întreabă:

Ma simt deprimata destul de des, si gasesc mai tot timpul ceva de care sa ma pling. Am momente cand sunt enervata foarte tare, nu ma mai pot suporta singura pe mine uneori. Se intampla de obicei de vreo...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MirunaRaluca4
în 13 Mai 2017 | MirunaRaluca4 întreabă:

Cum e viața de student?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Mai 2017 |

Cei care au fost sau încă sunt studenți la FEAA ar putea sa-mi dea câteva detalii despre cum este acolo? Vă rog

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Mai 2017 |

Fetelor, as dori sa imi spuneti un rimel(mascara) bun pentru a le oferi volum, alungire si sa nu se lipseasca genele. Am auzit ca cel de Avon supershock e bun. In principal sa imi spuneti rimeluri...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VasileMoldova
în 13 Mai 2017 | VasileMoldova întreabă:

Ce se intampla daca discul c este plin total si ce ar trebui sa fac atunci si daca am playstation 3 dar nu am internet ce ar trebui sa cumpar ca sa am VA ROG SUNT DISPERAT

1
Răspunde Raportează
Dinu_Cristian_2000
în 13 Mai 2017 | Dinu_Cristian_2000 întreabă:

E normal sa imi doresc sa fiu psihopat sau sociopat?

5
Răspunde Raportează
Sadness12
în 13 Mai 2017 | Sadness12 întreabă:

Cati dintre voi ascultati Satra Benz si de ce?

1
Răspunde Raportează
Sadness12

Ce parere aveti despre Killa Fonic?

5
Răspunde Raportează
Sadness12

Heii TPU! Ce parere aveti despre Satra Benz?

7
Răspunde Raportează
OanaEve
în 13 Mai 2017 | OanaEve întreabă:

Vreau sa strang like- uri la o poza Like and share te rog https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1416255015088635&i d=105826476131502&set=a.1416248075089329.1073741839.1058 26476131502 Va rog ajutati- ma...? (mai mult)

0
Celestina003
în 13 Mai 2017 | Celestina003 întreabă:

Heii, bunaaa TPU, intrebare, ce parere aveti despre prietenie dintre o fata si un baiat mai ales daca e pe internet? E forever? BFF? : ( (

11
Răspunde Raportează
blablabla23
în 13 Mai 2017 | blablabla23 întreabă:

De ce nu imi merge transformice. mai ales mie, la prietenii mei merg doar la mine nu merge..nu inteleg de ce... dau funda :)

1
Răspunde Raportează
CopiluProblema
în 13 Mai 2017 | CopiluProblema întreabă:

Salut, cand fac overclock trebuie sa tin cont doar de temperaturile limita? am dat overclock la placa video gpu + 100 si mem + 150 si imi sta la 50 de grade in joc, ma refer daca mai este loc de mai mult?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
raduspace10
în 13 Mai 2017 | raduspace10 întreabă:

Daca intr- un magazin, vanzatorul ar oferi un serviciu contra cost ( gen 50 bani ) ca la pachetele de tigari sa lipeasca pe imaginile alea urate niste bucati de hartie autocolanta, teoretic ar fi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sadness12

Heii TPU! Sunt in clasa a 7- a..Pana acum toti colegii si- au batut joc de mine, ca sunt timida, rad de mine ca ma imbrac mereu cu aceleasi haine, ca sunt mai timida, ma barfesc. Si m- am hotarat ca...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Sadness12

Cum pot sa fiu mai populara la scoala*adica sa ma imprietenesc si cu cei din alte clase*? Dau funda

3
Răspunde Raportează
Alinuta1
în 13 Mai 2017 | Alinuta1 întreabă:

Oare ar putea sa imi faca croitorul o bluza din material transparent?

1
Răspunde Raportează
alex3065
în 13 Mai 2017 | alex3065 întreabă:

Hei. Am 16 ani si vreau sa merg la un festival de muzica; problema este ca se afla la 300 km distanta si ai mei nu pot sa ma duca. Cum sa ii conving sa ma lase sa merg cu trenul? Sunt responsabila si...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MCRgurl
în 13 Mai 2017 | MCRgurl întreabă:

Imi puteti recomanda carti cu o tenta mai intunecata? Sa fie fictiune, nu foarte vechi (maxim 100 de ani vechime) si sa aiba un subiect mai controversat, mai deranjant.Cum ar fi cartile lui King sau ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ad12
în 13 Mai 2017 | ad12 întreabă:

As vrea sa stiu si eu cateva seriale gen 13 reasons why si riverdale care sunt de Netflix. (seriale gen sf, aventura, dragoste(care sunt de adolescenti)

3
Răspunde Raportează
ClearSky00
în 13 Mai 2017 | ClearSky00 întreabă:

Buna TPU..imi dati niste exemple cum sa abordezi o tipa Facebook care sa para cat de cat interesante sa zic asa nu gen..Hei Ce faci...as vrea ceva mai complex daca se poate.

9
Răspunde Raportează
MrsDeee
în 13 Mai 2017 | MrsDeee întreabă:

Îmi place de un coleg din clasa a 6 a și acum sunt a 8a. Peste cinci săptămâni avem banchet și m- am hotărît să- i spun pentru că nu mai pot să tin asta în suflet.Adică mă simt aiurea și...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Mai 2017 |

Spuneti-mi cele mai slabe tigari,nu ca as vrea sa ma apuc de fumat,dar de curiozitate, cine va da cele mai multe si bune exemple va primi FUNDA!

1
Răspunde Raportează
XD_Deny_1978
în 13 Mai 2017 | XD_Deny_1978 întreabă:

Hey TPU Am si eu o problema, intr- un fel sau altul As vrea sa- l invit pe baiatul pe care il plac prin oras(nu va gandit ca e o intalnire, ca nu este....totusi, am 12 ani) Ps:prin "iesire prin oras...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
  • 1224
  • 1225
  • 1226
  • 1227
  • 1228
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • sebijr
    trimisă acum 22 ore

sebijr întreabă:

Salutare TPU. Sebastian sunt eu, ?i am 25 de ani recent am nplinit. Cred c? mie de ajuns s? mai m? obosesc s? tot caut, s? tot cer ?i s? tot ntreb: Ieri, am fost la Cluj la o agen?ie ...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • ElianaSc
    trimisă pe 25 Octombrie

ElianaSc întreabă:

Care credeti ca ar fi un pret corect pentru un apartament de 50 mp in bloc vechi, dinainte de cutremur: A. In stare rea, adica necesitand renovare totala. B. In stare locuibila, dar care mai necesita...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • VulpeaDinUmbra
    trimisă acum 18 ore

VulpeaDinUmbra întreabă:

Voi ce parere aveti despre ideea asta cum ca orice boala indiferent despre care e vorba vine din interior adica de la mintea ta si nu invers de la exterior?
    12 răspunsuri
  • Mariaseicaru1963
    trimisă acum 18 ore

Mariaseicaru1963 întreabă:

Mi s au astupat g?urile pentru cercei din urechi... Cum le pot sau cu ce le pot destupa? Am ncercat cu cercelul, cu acul... Nu merge! Ce pot face, vreau sa port cercei, dup? ce nu am mai purtat ...? (mai mult)
    4 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.189
  • Întrebări: 3.952.356
  • Răspunsuri: 17.649.192
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 49 minute
Ce zici de un quiz?
Modern Family

Modern Family

Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!

Start quiz
Categorii
  • 651.965 Adolescenţi
  • 55.552 Afaceri & Financiar
  • 22.865 Artă şi Cultură
  • 72.754 Auto & Moto
  • 144.226 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.024 Carieră
  • 20.335 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.012 Conversaţii