Eu sunt acum in clasa 11 si imi doresc foarte mult sa aplic pentru academia militara de la Bucuresti sau Sibiu, dar nu stiu prea multe cu toate ca am citit aproape tot de pe internet. Daca este ...? (mai mult)
De unde pot să cumpăr slime online?
Am avut tangenta cu niște ciori și ai mei dau vina tot pe mine. Mi au luat și telefonul. Și ăia încă își bat joc de mine. Vor veni mâine la școală sa vedem ce se poate rezolva. Dar tot...? (mai mult)
TPU! Inainte cu doua saptamani sa intram in vacanta i- am facut semn unei colege ca vine baiatul de care ii place si atunci intra si un baiat de a 8- a in clasa si mi- a facut cu mana ( baiatul...? (mai mult)
Vi se pare normal ca adolescenti de 15- 16 ani sa mai petreaca cate o noapte la cate o petrecere \poate club? Baietii de la mine din clasa mai pierd noptile, si adevarul e ca mie mi- e cam ciuda,...? (mai mult)
Salutare TPU, acum cateva zile m.am luat la cearta cu un copil daca pot zice asa ce a reactionat prin violenta si am vrut sa bag frica putin in el amenintandu.l, dar oricum nu se intampla nimic din ce...? (mai mult)
Ce inseamna amanare ulterioara a pronuntari? Daufunda
Ăștia de la pro tv s-au tâmpit de tot? Dau n reclame ca dau meciul la 21:45 când colo Atletico Textila. Ce naiba?!
Salut.Am un s3 neo si as vrea sa il vand.Telefonul arata 9|10 si merge foarte bine.Singura lui problema este ca nu mai are softul original.Cat as putea cere pe el?
Cine imi poate face si mie o critica la: https://www.wattpad.com/story/100876687-mort-si-fericit?
Stie cineva daca s-a tradus filmul-anime Fullmetal Alchemist The Sacred Star of Milions, si daca da unde il pot gasi?
Ajutor! Nu il pot uita pe fostul. Mereu cand ne intalnim doar noi doi se comporta asa frumos cu mine si se uita la mine ca inainte. Desi nu are pe nimeni eu nu cred ca ma mai place si ca mai avem vreo ...? (mai mult)
Salut am 16 ani si vreau sa beau o sticla de sange de taur,nu intr-o zi, in cateva zile.Ma poate afecta? Ce gust are? fara mistouri va rog
Bună, pe 28 mai am banchetul si nu sunt sigura daca sa imi fac prima data coafura sau machiajul? Voi ce spuneti? Multumesc anticipat.
Salut, are cine idee unde pot personaliza un ghiozdan, in Cluj?
Imi zice si mie cineva ce e asa bun la bauturi alcolice? Gen bere, vin, chestii d-astea.Dau fundita.
Buna! Stie cineva cum il chema pe tipul din videoclipul lui The Motans ft Delia - Weekend, 1000RPM?
Bună, îmi puteți recomanda part time job pentru vară în Oradea pentru o fată de 17 ani şi care plăteşte bine, dar nu este aşa greu? Asta ar fi prima mea muncă şi sunt puţin...? (mai mult)
Ce inseamna "hsfp"?
Cam cat timp dureaza sa crească barba sau mustață după prima "barbierire".
Ce melodie este la minutul 1:20 https://www.youtube.com/watch?v=x9BbN72t24s? Va implor de mult timp o caut
Imi puteti da niste site-uri *din Romania* pentru costume de baie? As vrea sa aiba din ce sa alegi, nu numai doua modele. Ah, si in afara de wildfashion. Merci♡
De ce canalul meu de Youtube nu apare in cautari? Reusesc sa imi gasesc videoclipurile doar daca scriu tot titlul si canalul nu il gasesc nici asa. Am creato canalul de o luna...
Ce melodie este la minutul 1:20 https://www.youtube.com/watch?v=x9BbN72t24s? Va implooor de mult timp o caut
Poti fi sofer chiar daca esti daltonist? Culorile la semafor le recunosc. Si de la ce varsta poti da scoala de soferi?
Bună ma numesc Andra si as vrea nume pentru Facebook. Cum ar fi Andra Kawaii... Va rog repede! :( DAU FUNDA.
Hey TPU.Am o problemă...peste 2 săptămâni mă voi apuca de street dance şi ca să fiu acceptată trebuie să ştiu să fac spagatul (şi nu pot).Vă rog...îmi puteți da nişte exerciții care mă...? (mai mult)
am o catelusa de cam 2 ani.Cand era mica si am adusa acasa avea doar 3- 4 luni pe atunci ea era foarte agresiva adica ma musca chiar daca abia avea dinti si facea crize alerga ca disperata mentionez...? (mai mult)
Sunt in a 12- a si m- am hotarat sa incerc sa dau la ingineria sistemelor multimedia. faza e ca trebuie sa dau admitere din mate (ma pricep dar eu la scoala am facut m2 tehnologic), Am sanse?...? (mai mult)
Stie cineva la ce foloseste paypal, si cum si unde se pot scoate banii?
Urgent! Am nevoie de un nume de scena ca doggo, raphahell, bobo etc Ma cheama Alex daca vrei sa faci ceva de genul Bogdan - Bobo. Dau FUNDa.
AM 14-15 ani, pot sa ma angajez? (vara)
Cum pot să traduc seriale din engleză în română? Fundă. :)
Ai 14 ani, si pentru ca esti adolescent simti ceva pentru un baiat si el simte ceva pentru tine. Si vrei sa fii cu el, dar maicata si fratele tau de 21 de ani nu te lasa ca esti mica. Ce faci? Daca...? (mai mult)
Imi puteti spune liceuri din Statele Unite ale Americii (SUA)? Multumesc!
Imi puteti spune liceuri din Mexic? Multumesc!
Cine este Cameron Dallas? Pur și simplu fetele din clasa mea sunt obsedate după el. Toată ziua vorbesc despre el și își scriu numele lui pe mâini în loc sa se concentreze pe examene ...? (mai mult)
Unde si cum as putea sa- mi gasesc sufletul pereche? Este o intrebare care ma cam pune pe ganduri... Adica, in ziua de azi, nu prea mai gasesti iubire, seriozitate, respect sau bunatate. Voi ...? (mai mult)
Cum pot sa fac oamenii să creadă că sunt posedata!?
Urgent! Imi trebui repede un nume de "scena" ca doggo, killa, cheloo, poggo, speedy, deadly, alekku, shaniu, bobo etc.
Am o mica problema. Ok, sper sa nu radeti dar nu prea am prieteni. Am doar doua prietene care sunt virtuale, si rar vorbesc cu ele. Am incercat sa ma imprietenesc cu toti si cu toate in ...? (mai mult)
Hei TPU: Srie cineva daca Allison Argent se va intoarce in sezonul 7 din Teen Wolf? Am auzit ca s-ar putea sa se intoarca, ca si varcolac...sau asa ceva...
Hei! Ma joc sims freeplay și am un bebeluș. Cum pot sa îl fac sa creasca? Dacă vreau sa fac tortul, nu ma lasa. Va rog mult sa ma ajutați. FUNDA!
Bună, TPU! Ma numesc Iulia, sunt clasa a 9- a iar anul acesta as vrea sa mă transfer la alt liceu...deja am foarte mulți prieteni, cu care ma inteleg si pot discuta, avand in vedere ca vreau sa ...? (mai mult)
Cei din familia mea urasc jocurile video.Toti copiii din clasa mea si prietenii mei se joaca.Eu joc frecvent Cs Go.Cand mama l- a vazut, s- a suparat atat de tare incat mi- a aplicat o bataie ...? (mai mult)
Cum pot vedea cate persoane am adaugat intr-un grup?
Cum pot vedea cate persoane am adaugat intr-un grup de pe Facebook #moderator?
Sunt pe turism si alimentatie si trebuie sa fac practica unde zice liceul meu dar fiind navetista pot lucra la magazinuri- le de la mine doar ca trebuie sa dau 50 de lei la liceu ..si daca lucrez aici ...? (mai mult)
La placa video, Conector D-sub 15 pini este conector VGA?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
NicVal74 întreabă:
Ion1989 întreabă:
AlexGGH întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.