Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 30 Octombrie 2025 sunt:
Vreau pe viitor sa dau la o facultate de farmacie, problema este ca eu nu stiu deloc chimie, sunt in clasa 10 si mereu am avut ghinion la profesorii de chimie, nu ne invata nimic..la examenu de...? (mai mult)
camera mea web nu ma merge nu stiu ce are beculetul sta mereu aprins desi ar trebui sa fie doar cand dau web la cineva, iar in my computer nu o gasesc...ce sa fac?
1.Voi tineti un jurnal? In care sa va scrieti toate gandurile, sentimentele? 2. De ce? 3. Vi se pare ceva prostesc sau. copilaros in a tine un jurnal?
Cum sa nu plictisesti o fata? Eu ii pun intrebari pana ce nu mai stiu ce sa intreb lol. Ce mai pot vorbi altceva cu ea?
am nevoie de o licenta pentru avast internet securitity si sa imi spuneti cum sa o activez :D multumesc!
Heii TPU.Acum cateva zile mi-am cumparat un stilou de la my pen herlitz.I-am pus mina si nu vrea sa scrie.L-am scuturat l-am agitat si nimic.Cum l-as putea face sa scrie?
Ajutor.....imprimanta nu- mi mai merge, nu stiu de ce.O am din mai si nu am folosit- o toata vara. Oare e posibil sa se uscat tusul? cand am incercat sa imprim un document nu- mi lua foile.Mentionez ca...? (mai mult)
Hei! Cum as putea sa inving timiditatea si sa fiu mai sociabila?
Vreau sa devin steward,ce scoala trebuie sa urmez, asa in mare stiu ca trebuie sa fac niste cursuri alea alea, daca puteti sa ma ajutati cu mai multe detalii.
Dragi prieteni, o sa va spun o poveste trista a mea.Fiind inca un copil poate ca nu realizez unele lucruri dar sunt de parere ca le pot intelege mai bine decat isi imagineaza altii.Nu sunt inca majora!...? (mai mult)
Iubitul meu nu are voie sa faca efort fizic, si ma intrebam daca avem voie sa facem dragoste? Eu zic ca avem voie pentru ca el doar v- a sta intins in timp ce eu controlez totul, dar vreau si parerile...? (mai mult)
Cum as putea sa abordez un baiat?
Se pot gasi cartile lui Stephanie Meyer si la biblioteca?
Corina -A ta ..sau. Inna-India
Am casti cu microfon...pana ieri a functionat ok. Azi cand am vrut sa folosesc microfonul nu mai functioneaza! dar Castile sunt ok! De la ce poate fi?
Dati-mi si mie link`uri cu haine la moda.
Sunt cu o fata de 3 luni. Cand ma intalnesc cu ea, sunt mai multi prieteni in jurul nostru. Si unii o insulta ca este prea grasa... Are 1.65 m si 55 de kg si 13 ani. Face baschet de 3 ani. Sincer,...? (mai mult)
Ce generatie de ipod nano e cea mai buna?
Ziceti-imi programe cu care se pot crea logo-uri. Ofer
Daca imi sterg contul de facebook pot sa mi-l refac din nou cu aceeasi adresa de mess? :(:(:(:(:-?:-?
La ce materii se da admitere la universitate la administratie si afaceri?". funda
IPhone 5 vs iPhone 4S? Care este mai bun? :> si de ce
Dau funda.Deci.Eu si o fata suntem prieteni. Cand iesim in grup in oras se poarta altfel cu mine e mai draguta, Ma asculta mai mult, uneori ma ia in brate si cred ca ma place.Si eu o plac pe ea ...? (mai mult)
Salut. Nu pot sa fac cu ochiul. aceasta se invata sau te nasti? cum pot exersa sa pot face si eu din ochi sexi?:D
Cine stie o pagina pe facebook care cauta admina?
Bună, am deja 16 ani şi nu mi-a venit menstruaţia :( ce fel de ciudăţenie a nuturii sunt. E normal? oare sunt însărcinat? Menţionez că sunt băiat.
Stiti site-uri de unde pot adopta caini [ bichon ] din Ploiesti? Sau daca voi aveti oferte, chiar m-as bucura. [ FUNDA ]!
Salutarii! spuneti-mi va rog citeva statusuri despre viata, dezamagiri, prieteni..numai nu dragoste..vaa rog mult..multumesc! dau funditaaa:)
V-ati furisat vreodata la petreceri? V-au prins parintii?
Cine imi da cele mai multe cuvinte in engleza(Nu in ordine alfabetica puse la intamplare) si cu traducere primeste Funda!
Cand incep festivitaile la scola anul asta in 15 sau in 17 ca niste prieteni mi-au zis ca in 17 ca s-a schimbat si la ce ora?
Ce site-uri(pagini facebook) cu derp, derpina si ceilalti stiti:)?
Dati-mi si mie poze de prietenie! Funda.;)
Funda. azi am ocazia sa stau cu o prietena pe care nu o voi mai vedea un timp. as vrea sa facem ceva diferit, ceva special, dar nu stiu ce. ma puteti ajuta?
Imi spune cineva cum pot comanda ceva de la avon pe net fundita
Imi da cineva poze cu haine la moda? FuNda!
Stie cineba ce as putea face sa imi creasca mai rapid barba am 17 ani si nu prea imi creste barba ati putea sa-mi dati niste sfaturi ce alimente sa consum pentru dezvoltare!
Canon PowerShot SX150 IS sau Olympus SZ-10? Ce alegeti? Care este mai bun? PS : scuzati categoria :)
Acum ceva timp am vazut la cineva o poza pe care scria ceva gen:"Keep calm si uita- te dupa boboace".Stiti si voi, vestitele poze cu "Keep calm". Faza e ca nu mai stiu unde am vazut poza, ma ...? (mai mult)
Care e visul tau? Al meu e sa doara prostia.
Care e mi bun si merge mai repede? Monzila sau Google Chrome?
Salut, voi nu credeti ca spatiul Schengen e creat de marii politicieni ai planetei special ca sa fie liber traficul de droguri/de arme/ proxenetismul?
Buna am o intrebare pentru ce- i ce sunt la liceu. - Voi prima zi cand ati fost la liceu nu sa legat nimeni de voi? Io nu ca ma tem dar parca la liceu Elevii, pe acolo sunt mai rebeli. De aia zici ...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati! Ce pot sa fac am 1, 56 si vreo 45 de kg.Am sunci si nu stiu cum pot sa scap de ele. Daca fac 30 de minute de bicicleata de aia de casa scap numai 150 si ceva de calorii.Va...? (mai mult)
Buna TPU ce inaltime si ce greutate aveti,? eu am 1, 71 si 52kg (13 ani)
Vreau sa creez o pagina pe facebook, nu dedicata unei persoane publice. Daca doreste cineva sa fie admin/a sa dea add la maria. elena3086, dar vreau sa stiti sa editati poze si alte lucruri interesante...? (mai mult)
Buna ziua acum o saptamana am vazut un videoclip in care erau trei copii care au jefuit o masina de ingetata apoi au crescut si au jefuit o banca si si- au cumparat ingetata:)))! DAca stie cineva imi ...? (mai mult)
Este adevărat că dacă porţi sutien ţi se lasă sânii? Fundă pentru. cel mai bun răspuns!
Vreau si eu niste pnguri cu pariu cu viata? de preferat Cristina si Vlad? funda.
SaLL TPU spuneti-mi si mie povesti cu fantome dar sa fie reale nu prostii inventate
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
KilljoyIdiot întreabă:
Johny12498 întreabă:
Plushul întreabă:
simona1930 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!