Buna am nevoie de un server de jb Jail Break pe cs 16 dar sa nu fie prea populat pentru ca vreau sa fiu Simon am microfon deci va rog lasati-mi adresele:D cat mai repede cel mai frumos rasp Funda:D
:* De ceva timp parul meu nu mai e cum era inainte,adica matasos, voluminos acum este asa uscat, se incurca foarte repede nu stiu cu ce sa ma mai dau ma puteti ajuta;;)? Dau FUNDA!:*
Sapunul cu sulf, ce parere aveti, da rezultate?
Voua va place sa aveti o gasca de prieteni sau doar un prieten bun? Sa iesiti in oras cu el/ea.. De ce? Sa-mi explicati de ce alegi ...asa..ca e mai frumos. ca e mai blalala.
Salutare, joc 4Story si nu de mult me- am facut un craft(Dubletul veteranului...)si eu sunt lvl 32 dar el e de 34 si m- am gandit sa il scad, dar imi trebuie 10 Pietre Lunare si am stat 6 zile si mi- ...? (mai mult)
Noul single Danny D & Inventive Sound :) http://www.youtube.com/watch?v=zQbmOsoA-ew Va place?
Pe mine toata ziua ma barfesc colegele, am cele mai mari note din clasa si de cand eram in clasele primare pana acum in liceu, nu m- au suportat niciodata. Ma inteleg binisor cu baietii, dar unii...? (mai mult)
Ce sa fac sa nu mai stau asa mult la PC? fara ironii va rog. funda**
Neata TPU! Ce porecla i s-ar potrivi unui baiat timid, de treaba si sufletist? Multumesc anticipat! [Nu-mi dati porecle de pe net]
Am niste intrebari sa va spun si voi sa-mi raspundeti. 1.Care este emisiunea voastra preferata? 2.Cum va cheama in adevarat? Pe mine Sorina.
As vrea niste idei de id-uri simple...Numele meu este Teodora, dar mi se spune Teo. Dau Funda + Vot!
Pariu cu viata sau Iubiri secrete?
Vreau sa joc League of Legends(lol) si imi caut un nume fain(nu prea complicat)ma puteti ajuta cu cate idei? Va rog! Multumesc! Funda + Utilizatorul luni pentru cel mai fain nume!
Am si eu o intrebare in clasa a 6a se da acel examen (cum e si la clasa a- 2, 4,6a)? Se trece nota sau depinde de acea nota treci clasa?
Am nevoie de niste poze cu diferite tinute, dar sa fie speciale.Ceva mai de toamna. Puteti sa ma ajutati? Eu am cautat dar nu am gasit decat una.Si poate gasiti si niste rochii frumoase si pantofi.Multumesc...? (mai mult)
eu am o verisoara care desi eu nu- i fac nimic rau ea ma da de gol tot timpul orice as face dar eu daca ii zic ceva se supara pe mine si ma ameninta ca ii spun unei persoane ca imi place de ...? (mai mult)
Hey! Cui ii place Mireasa pentru fiul meu?
Credeti in ghicitul in carti? stiti vreo metoda de ghicire? funda**
Va atrag ochii albastrii? Eu am observat ca de orice baiat/barbat imi place are ochii albastri! M-a surprins de cateva ori cand m-am uitat in ochii lor... :)
Buna spuneti si mie o crema de cosuri pentru tenul gras care ati folosit-o si voi si a dat rezultate
Buna TPU. Dupa cum stiti scoala sa amanat cu o saptamana, dar sunt pitin nelamurita, stie cineva daca festivitatea de deschidere se sa face sambata, eu asa am auzit, este adevarat? dau funda, multumesc...? (mai mult)
Sal cand intru pe unele site+uri imi da eroar k server nu a fost gasit. si cred ca trebuie sa fac firefoxu combatibil pentru orce site! cu mse face dau funda celui mia bun raspuns
Cum pot schimba sageata de la mouse... va rog (dar fara program daca se poate)
as dori daca se pOAte cum se numeste melodia "am pero so la la"PARCA ARE VOCEA DE LA 50 CENT DAR NU O GASESC nu stiu cine o canta dar nici nu pot sa o gasesc pe net va rog ajutati- ma:((!...? (mai mult)
Cum sa imi fac ziua de nastere este pe 24 septembrie Nu vreau sa o fac acasa Vreau sa ies mai ieftin Vin toti colegii Fac 13 ani Ce ar trebui sa fac? Dau funda:*:*
As Vrea si eu modul ala parkour pentru samp sa te urci pe cladiri si altele l-am imi dati si mie modul si daca se poate imi putecti spune unde sa bag acele fisiere?
Salut,am vazut pe youtube ca atunci cand trag cu arma au niste casti,pentru ce le pun, ii afecteaza cu ceva?
am auzit că Sâmbătă 15 Septembrie e festivitatea in toate şcoliile, se dă orarul, cărţiile etc şi şcoala se incepe pe 17. Este adevărat?
Am o problema.Imi place de un baiat care nu prea imi da atentie.El e cu doi ani mai mare ca mine si imi spune mereu ca sunt draguta.eu ii spun mereu sa ne cunoastem mai bine si el iese mereu ...? (mai mult)
Buna:), am o intrebare. De ceva timp o prietena de-a mea nu-mi mai poate primi mesajele de pe telefon. Mentionez ca nu mi-a blocat numarul sau chestii de genul. Ma puteti ajuta, va rog?
Mhey:D ce id pot sa imi fac daca ma cheama Georgiana?
Vreau sa fac un tort ceva cu crema de capsuni si multa frisca pana acum am facut doar cu crema cumparata la plic puenam doar zahar si lapte si era gata crema:)) acum vreau un tort de casa dar imi e frica...? (mai mult)
Fratilor vreau si eu sa stiu o chestie. Daca detineti informatii eronate despre tatuaje de ce le trimiteti mai departe? documentati- va google e aproape deci nu va fie frica.in fine daca are nevoie cineva...? (mai mult)
scuzati categoria nu stiam unde sa postez..Am nevoie de niste statusuri nici nu stiu cum sa explic:))cred ca toti cunoasteti sentimenul acela cand ai trecut printr'o perioasa grea si nu mai ai...? (mai mult)
Cine stie sensul figurat al cuvintului patriot si national?
Heey! Nu stiu la voi, dar la mine cam miroase a plictiseala. asa ca m am gandit sa vin cu o intrebare aici pentru voi, o intrebare pe care mi o pun mine de vreo 15 ani incoace, de fapt de cand ma stiu;...? (mai mult)
Hei! Funda. Intrebare pentru rockeri. Si eu ascult rock, e genu care imi place cel mai mult dar nu ma tricouri cu formati(desi as vrea :| ) si nici nu port negru sau alte chestii. Nu sunt neaparat chestii...? (mai mult)
Daca vreau sa-mi fac o firma de pietris de unde iau pietrisul? Sau o firma de nisip de unde iau nisipul?
Heyy TPU! Vreau si eu statusuri de dragoste. Multumesc anticipat, dau fundita! :**
Vreau sa imi iau u Iphone 4 de 8GB. Ce credeti e bun?
Am 13ani(aproape 14) si ma doare foarte tare in locul unde trebuie sa iasa maseaua de minte(stanga gurii sus) am pus mana si e un colt.este maseaua de minte?
Azi am fost sa vad ce e in neregula cu camera foto. Ea nu avea nimic, cardul era problema. Dar cum se poate defecta cardul(daca nu i- am facut nimic)? Cei de la magazin mi- au zis ca trebuie...? (mai mult)
Cam cat costa un pui de labrador? si de unde as putea lua mai ieftin adica de la 2 milioane in sus, eu stau in Tulcea si de 3 saptamani caut caine si nu gasesc si decat sa iau dein phetshop cu 17 milioane...? (mai mult)
Ce inseamna SPALARE DE BANII, adica ce afaceri intra in categoria asta?
. Niste statusurii noi. Dau fundita:*.
Stiu ca o sa sune cam ciudat, dar am gasit acum ceva vreme un site de descarcat muzica de pe youtube. Ce- mi amintesc e ca era un site cu mult portocaliu ( :)) ). Iar langa chenarul in care puneai...? (mai mult)
Mama mea il iubeste mai mult pe fratele meu. I-am spus-o in fata, dar nu recunoaste. Ce sa fac?
Ieri am făcut vaccinul anti tetanos care se fac epana in 15 ani și astăzi de dimineață am observat ca este umflată mâna in care mi- a făcut vaccinul si mă și doare. E ceva normal sau trebuie ...? (mai mult)
Buna TPU. Vreau si eu s avaa intreb ceva. Imi place de un baiat foarte mult dar am aflat recen tca are o iubita ce pot face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
farcry444 întreabă:
Kqnfiwbcin întreabă:
Al3xandra95 întreabă:
fsiena97 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)