|

Afecteaza mult placa parul? big grin

Si ce pot face sa nu imi mai cada parul?big grin

funda:*

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Placa afecteaza parul, mai mult sau mai putin, depinde cat de mult folosesti placa.Deteriozeara firul de par, il arde si cam atat ce stiu eu.Eu imi indrept parul cu placa da foarte des.La fel am avut probleme cu caderea parului, de mai bine de o saptamana folosesc o crema de par si imi prinde foarte bine.Intreaba la plafar de:Crema de par cu extracte naturale si petrol impotriva caderii parului de la Vivanatura.Acuma na...fiecare cu organismul lui dar sper sa-ti prinda si tie bine.succes :*

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Placa de intins parul nu prea afecteaza.E important sa nu o folosesti des (adica cel mul de 3 ori pe saptamana.).

Sunt sampoane speciale ca sa nu-ti cada parul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Placa iti poate arde parul daca il folosesti mult timp. De aceea iti cade si parul. Un sfat : Nu mai folosi placa!winking happy E mai frumos parul natural.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da... placa afecteaza foarte mult parul. Toti stim ca pentru a indrepta parul placa nu face decat sa il arda, altfel parul nu sta cum iti doresti... Cel mai bine este sa nu folosesti zi de zi placa. Cel putin eu o folosesc doar dupa ce imi fac baie. Plus ca mai sunt si metode naturiste pentru indreptarea parului.

In legatura cu caderea parului. sa stii ca aceeasi problema o am si eu, mama se vaita mereu cand imi gasesste tone de fire de par in baielaughing Am auzit ca sunt niste tratamente si pentru asa ceva, dar nu iti recomand sa comanzi de la firme gen AVON, pentru ca nu vei sti niodata cat de bune sunt.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai placa arde parul, asa ca cel mai bine e sa nu o mai folosesti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează