| Alex2126 a întrebat:

Am fost câteva zile la verișoarele mele și am ieșit cu ele în oraș și cu o prietenă de a lor. Prietena asta a lor e mai mare decât mine cu aproape 5 ani dar a dat impresia ca și ea m-a plăcea. Se uita la mine zâmbind, a mai spus "eu tot singură sunt" când eram în mașină. Comunicăm super ușor amândoi, adică mă simțeam de parcă o știu de mult timp nu de câteva ore sau 2-3 zile. M-a băgat și la close friends pe insta.
Mă tot gândesc dacă să îi scriu, ce să îi scriu sau dacă ar fi mai bine să vorbesc cu verișoara mea și să îi spun ca îmi place de prietena asta a lor ca poate mă ajută și ea cumva

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ti s-au mai dat sfaturi in legatura cu fata asta de 21 de ani, tu fiind numai un adolescent de 17 ani. Ea este femeie matura, cautand un barbat cu care sa se marite, iar tu un copil mic pe langa ea.
Cauta-ti o fata de 16-17 ani cu care sa comunici si da-i pace aleia mature, ca sa nu te faci de rusine, daca te dai la ea.


https://www.tpu.ro/utilizator/acnelt/intrebari/

| dullcat a răspuns:

Observ ca ai ramas inca la acelasi crush pe fata asta de 22 de ani?

https://www.tpu.ro/......e-sau-imi/

| GinaBlackMira a răspuns:

Acum eu te sfatuiesc sa faci ambele lucruri! Sa îi scrii dar sa vorbești și cu verișoara ta! happy Ea te va ajuta dar trebuie sa faci tu primul pas cu prietena ei