| valicamariana a întrebat:

Am o relatie de 1 an si 7 luni si am varsta de 17 ani iar parintii mei nu il vor pe prietenul meu, nu ma lasa nici sa il vad. Noi ne iubim foarte mult mi-a si demonstrat, am incredere in el si el in mine, iar parintii mei nu il vor deoarece spun ca este urat si ca are familie de laudarosi.Dar nu este asa, familia lui se intelege excelent cu mine.Ce pot face in situatia aceasta? Si daca nu il vor accepta niciodata ce o sa fac?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

și dacă ar fi urât ce wtf contează să-ți placă ție. zic de familia lui că-s nu știu cum da ei îl judecă după aspect... Încearcă să-i convingi să aveți toți o masă împreeună să-i cunoască pe toți mai bine

| Annastassia a răspuns:

Eu spun sa-ti asculti parintii, ca mai ai un singur an de asteptat, dupa care iti poti pune poalele in cap, cu cine doresti tu.

| valicamariana explică (pentru Annastassia):

Pai uite eu ma inteleg super bine nu am ajuns la contacte intime si alte chestii el ma intelege foarte bine.Dar zic daca parintii nu il vor vrea nici cand o sa am 18 ani ce voi face?

| Annastassia a răspuns (pentru valicamariana):

La 18 ani este MAJORA si poti sa faci ce vrei tu!
A doua zi dupa ce ai implinit 18 ani, iti iei valiza si te mariti, mutandu-te la marea ta dragoste, sa vedem atunci, cat de mult te iubeste si te vrea.
Parintii tai nu mai au drepturi legale asupra ta, din momentul in care implinesti 18 ani.

| Zorn a răspuns:

Nicio familie nu e perfecta si nu cred ca trebuie sa sufere copiii doar pentru ca parintii nu se au bine intre ei. Explica-le situatia, arata-le ca pot sa aiba incredere in tine si discutati toti la masa ca niste oameni maturi. Esti aproae majora. E normal sa isi faca griji pentru tine. Discutati si ai grija.