|

Ba frate deci e unu care se crede superior fata de toti si le vorbeste si urat, desi are niste reguli de - nu zici ba, nu sterge mesaje, nu injura nici cenzurat, nu ai voia sa te contrazici cu adminii chiar daca e real ce spui pentru ca nu imi convine mie, am preferati ca normal, face diferente etcUndeva pe discord se intampla asta, in afara de admini este ok. Faza naspa e ca asta si imi face avansuri pe privat si daca ii zic sa termine si il refuz, ma injura si face crize laughing sau imi vorbeste cumva sa ma faca sa ma simt naspa. Desi in fata tuturor se da mare boss de il stiu astia de frica. Ce pnm... se si razbuna pe mine de fata cu toti daca ii zic NU sau nu ii raspund.Am un proiect la el pe site si se pare ca are reguli noi. La inceput nu cerea nimic sa postez ce am eu avand si el de castigat, animatii ceva etc, acu parca vad ca daca eu-l refuz la ce aiureli se gaseste sa-mi spuna pe privat, sa refuze sau sa ma dea afara asa, fara motive. Nu am altundeva sa postez ce fac eu, vreau sa gasesc o modalitate sa isi piarda interesul fata de mine insa sa vorbeasca cu mine doar profesional.E cumva agresare ceea ce face, cred ca are probleme mari cu partea emotionala, deloc stabila. Eu incerc sa fiu mereu politicoasa si sa ii arat ca imi pot controla emotiile si nu explodez cu furie sau cuvinte jignitoare.Lucreaza ca info,, nu ma pricep, oricum mi-a si zis odata adresa la care stau doar uitandu-se pe ceva, nu stiuCe pot face? Dau funda

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu-l mai băga în seamă și poate te lasă în pace.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Parerea mea e sa nu acorzi importanta, fi nepasator, nu te mai enerva pentru ca daca ii faci pe plac doar il motivezi sa fie in continuare cum e.

La ultima parte "Mi-a zis o data adresa la care stau doar uitandu-se pe ceva", Se numeste Grabify IP Logger, probabil ai accesat un link dat de el si in acel moment i-a aparut IP-ul pe acel site de unde si adresa. dar nu e mereu exacta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CarpeDiem2004):

Nepasatoare* laughing
nu am accesat chiar nimic, doar vorbeam. ciudat, ce sa zic laughing merci oricum pentru com

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1 pentru smecheri 2 pentru fraieri

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru DomnulTrandafir):

Ce

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează