|

Bun. deci acum vreau sa pun o intrebare care poate isi va gasi raspunsul usor, datorita baietilor cu stil "casanova" si fetelor inteligente, probabil sau de la oricine.In fine; sunt o fire mai timida si m-am indragostit de o fata. mai mica e cert, problema e ca ea cu un prieten de-al meu. Eu nu vreau sa dau inapoi avand in vedere ca el sta doar din interes cu ea. Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi cum ii pot arata cat de special pot fii? Deocamda eu si cu ea suntem undeva pe la... prieteni dar ea si-a dat seama ca o plac. Am obiceiul, poate prost, sa alint fetele ce-mi plac si sa fac complimente, aproape din orice. Reveind la problema mea... Ma poate ajuta cineva cum sa fac sa?

Multzam anticipat.

Dau funda + notez raspunsurile

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Faptul ca obisnuiesti sa alinti fetele si sa le faci complimente este un inceput bun in ceea ce ti-ai propus tu, numai ca acum va trebui ca aceste alinturi, complimente sa le adresezi numai si numai acestei fete, pentru a nu-i da impresia ca te dai la toate fetele. In plus, cand va intalniti, o atingere nevinovata, ca din intamplare, nu strica. Apoi din cand in cand incerci sa-i oferi cate o floare, bineinteles cand nu-i cu prietenul actual. Intri in vorba cu ea, fara teama si, pe cat posibil, fara timiditate, caci comunicarea e, poate, cel mai important lucru in realizarea planului tau. In preajma ei, incearca sa fii tu insuti, sincer si cat mai glumet, caci fetele apreciaza mult acest lucru. Bafta multa si...sa fii iubit!

1 răspuns:
| a răspuns:

Scrie corect ca sa se inteleaga mesajul.
Nu trebuie sa arati nimica nicaieri: e prosteala ca sa te gandesti ca trebuie sa arati ca esti cineva cand esti de fapt cineva. Spune-i o data ca o placi si gata; nu te mai lungi cu alte tiganiihappy Si daca fata te place, atuncia va fi cu tine, dar sa i-o spui ca lumeahappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează