| C-m_Nebunii_1990 a întrebat:

Bun, mie imi place enorm de o fata. Are deja un prieten, si in ultimul timp tot s-au certat si s-au impacat. Deci sa va povestesc, ea mi-a fost alaturi de multe ori, o prietena de a iei a spus ca sunt sanse ca ei sa-i placa de mine. Acum cateva zile stateam langa ea si ea isi puse capul pe umarul meu, la care am luat-o in brate si am stat asa mult si bine, si azi la fel si-a pus capul pe umarul meu, am mers peste tot cu ea, ma mai lua in brate etc. Si acum in seara asta ma plimbam singur cu ea, si m-a pupat pe frunte si mi-a zis ca "sti ca doar copii prosti prosti sunt pupati de frunte?" si eu fac "pai pupa-ma pe obraz" m-a pupat pe obraz si mi-a zis ca "acolo sunt pupati numa copii prosti" si intr-un final o intreb "unde trebuie sa fiu pupat ca sa nu fiu prost?" si ea mi-a zis ca pe buze, si mi-a zis sa o pup am evitat ca era prietenul ei pe acolo si asa cand ne-am plimbat singuri la un moment dat am pupat-o. Nu a fost sarut doar un simplu pupic. Dar era foarte emotionata inainte. Si dupa aceea m-a mai pupat odata pe obraz. E un semn pentru ca m-a lasat s-o pup sau era doar un joc?
Funda

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Inseamna ca relatia lor e pe sfarsite si trebuie doar sa mai ai putina rabdare.Simte nevoia sa se confeseze cuiva, asa ca stai pe aproape.Dar incearca sa nu fortezi lucrurile.E bine sa-i spui ce simti, si ca vei astepta pana se va elibera din vechea relatie.Nu e bine sa accepti o relatie,, paralela,, caci pot fi urmari neplacute.Bafta si sa fiti fericiti!

4 răspunsuri:
| Sinitar a răspuns:

Man eu iti propun. data viitoare cand ramane`ti singuri si sa vorbesti cu ea sa ii spui ce ai pe suflet si cine stie sunt sanse foarte mari sa te placabig grinIti urez multa bafta!

| 5a a răspuns:

Anabahebak mai treci pe la scoala, sincer n-am inteles nimic din ce a scris, ma rog.

Sa trecem la ale noastre happy eu zic ca ea trece printr-un moment greu, pentru ca odata ce te certi cu persoana iubita simti sa stai singur, altii prefera sa stea cu alt cineva pana se linistesc. De exemplu fatuca asta nu cred ca te place, pur si simplu a iesit putin pe afara cu tine ca sa-si mai limpezeasca mintea, sa nu se mai consume atat de mult, sa-l mai uite pe iubitul ei.
Eu zis sa nu-ti faci mari sperante cu ea, poate te place ca un simplu amic, prieten dar nu ceva serios. Ea acum trecand printr-o perioada mai dificita a ales sa se plimbe cu tine ca sa mai uite de ale ei.
( sincer asta este parerea mea ) pur si simplu a profitat de tine tinand cont ca ea este certata cu iubitul ei, daca era ceva serios intre voi fi sigur ca te alegea pe tine instant si il lasa pe ala.

| C-m_Nebunii_1990 explică (pentru 5a):

Faza e ca acum nu e certat cu el. Ma refer ca in ultimul timp s-au tot certat dar acum sunt impacati.

| anabahebak a răspuns:

Te place dupa parerea, eu zic ca daca iti mai zice sa o pupi sau chestii din astea sa ii amintesti de prietenul ei sau spune-i ca tie iti place de ea si stii ca si ei de tine si ca prietenul ei e in plus laughing. In orce caz intra in jocul ei daca tot spui ca o placi asa de mult.
Succes! :*