Da. dupa numar. il identifica apoi afla unde esti cu telefonul si vin dupa tine.
cel mai bine arunca cartela sau pune-o inauntrul telefonului si suna contactele de acolo acelei persoane.
daca nu. e posibil sa nu fi facut plangere.
succes/
Nu se poate gasi.
Mia fost furat mie un telefon.Am apelat si la politie si nimic.Nu am mai dat de el. Poti sa il pastrezi linistit daca e bun.Doar atat... arunca cartela, nu are rost sa o pastrezi desi e buna.
DA.
daca suna la numar il poate gasi.si ai facut si tu o greseala caci trebuia sa-l duci la politie.deci se poate gasi.
sper ca te-am ajutat.
Il poate gasi doar daca are abonament, daca se putea gasi iti dai seama cate telefoane ar fi fost recuperate.deci nu prea.
Hot mizerabil
.
Ar fi trebuit sa mergi frumos la politie, sau sa suni un numar din agenda si sa spui ca e pierdut.
Sincer mi s-a luat de oameni ca tine asa milogi incat au ajuns sa-si faca prieteni sau ca caute telefoane in clase de scoala.
Sper ca pana la urma sa fiti prinsi si sa vede-ti ce frumos e la inchisoare mizeriilor.
A trecut deja un an si mi-am schimbat telefonul, sincer mi-a fost de folos si acum merge
, nu am primit nici o plangere sau ceva, in plus nu am ce sa caut la puscarie pentru ca nu l-am furat ci l-am gasit.
Apropo,nu sunt genu "Bani, telefonul sau viata " sau nustu ce tigan sau ce martalog care fura din buzunare, ce nu intelegi eu am gasit telefonul pe o strada aglomerata, l-am luat si gata ce vroiai sa fac? sa il las acolo sa il calce cineva
?
anonim_4396 întreabă:
Karminacarmi întreabă: