| Em_4523 a întrebat:

Am gasit un site http://www.scapa-de-cosuri.eu/ care zice o metoda foarte buna de a scapa de cosuri. As dori sa stiu daca cineva a cumparat cartea, ce contine...si chiar functioneaza? Adica ce metoda foloseste.

3 răspunsuri:
| AyameXx a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa cumperi asa ceva
Si eu am probleme cu asta si eu folosesc o crema, dar a fost recomandata de un medic din alta tara.
Nu crede in chestii din astea ca scapi de cosuri in 3 zile pentru ca nu se poate.
Crema pe care o folosesc eu a trebuit sa ma dau in jur de o saptamana ca sa inceapa sa se vada ceva inbunatatiri.

Spre ca ti-a fost de folos happy

| roxxie a răspuns:

Nu. renunta la prostii de genul inainte sa fie prea tarziu. mergi la un dermatolog si pana atunci curata tenul si intinde miere pe fata si stai asa o vreme sa vindece tenul.

| yonutzsu a răspuns:

Sfatu meu este sa nu mai folositi tot felul de creme sau pastile pentru ca este un tratament dureros si foarte lung, eu devenisem alergic la creme, pana am aflat de Institutul Cantacuzino din Bucuresti. Am fost acolo, mi-au luat probe din cosuri si dupa cateva zile mi-au preparat un vaccin special care distruge bacteria(si se administreaza sub piele, deci nu este dureros). Dupa ce am terminat cu vaccinul am fost foarte impresionat de efecte, acum rar cand imi mai iese cate un cos si fata mi s-a limpezit. Eu cred ca merita sa incercati, pe mine m-a scapat de aceasta problema. Nu mai stiu cat am platit dar nu este scump. Bafta