Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Exista riscul sa iasa la analize monoxidul de carbon din sange.
Monoxidul de carbon din fumul de tigara ingreuneaza capacitatea plamanilor de a actiona, intrucat acesta este absorbit in sange, in locul oxigenului.
 Fumul de tigara este chiar mai periculos atunci cand se iau in considerare efectele nicotinei, o alta substanta nociva ce se gaseste in fumul de tigara.
La examenul fizic, medicul poate descoperi diverse semne sau conditii asociate cu fumatul. Aceste semne includ:
colorarea maro a dintilor, degetelor sau unghiilor
aparitia prematura a ridurilor
mirosul tipic fumatorilor
tuse cronica, care produce sputa groasa verde - un semn care poate indica prezenta emfizemului.
Nu stiu sigur, insa nu mai fuma pentru ca organismul sa se "reimprospateze".
Mult Succes.

De la o tigara nu vede nimeni nimic, dar esti fumator inrait si iti faci o raza la plamani atunci e alta treaba
					Daca parintii tai fumeaza sa nu ai nici-un stres si daca nu fumeaza le spui sca ai stat cu niste prieteni care fumeaza
 si daca nu fumeaza le spui sca ai stat cu niste prieteni care fumeaza sper ca te-am ajutat
 sper ca te-am ajutat 

Doar daca faci analize special pentru a afla daca fumezi (ex: raze la plamani si probe de sange). Dar cam greu sa se simta dupa o singura tigara. Daca ai mai fumat si in alte zile sau fumezi de mai mult timp se va observa sigur. P.S. NU MAI FUMA, ESTI INCA MIC/A SI O SA TE DISTRUGI!
 P.S. NU MAI FUMA, ESTI INCA MIC/A SI O SA TE DISTRUGI!

Nu stai linistit eu fumez de la 12 ani, si pe la 15 am avut o bronsita, m-au ascultat la plamani, mi-au facut raza, analize si eu m-am sperita ca o sa is de seama mai ales de la raza, da nici pomeneal de asa ceva. Deci stai linistit ca nu o sa se vada la analize.