|

Buna! am o intrebare va rog mult ajutati-ma! am fost cu un baiat de la mine din clasa o saptamana(il placeam d mai mult timp dar nu am avut curaj sa ii spun). a fost totul bine pana la un moment dat cand a inceput sa se raceasca, nu ma mai suna, nu mai vorbea cu mine ca inainte si am hotarat sa ii dau un mesaj in care i-am scris ca ar fi mai bine sa ne despartim, si sa ma priveasca ca p oricare alta fata din clasa.azi se dadea la o colega care este cu noi in clasa si care nu prea are o imagine prea buna( este considerata o fata usoara)credeti ca face asta doar sa ma faca geloasa? crying

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

PoSibil! Unii baieti fac asta doar sa te faca geloasa! Dar daca face asta inseamna ca poate inca te mai iubeste! o sa vezi cum se mai comporta dar nu ii mai atrage atentia! gasesteti si tu pe cineva! Sper ca te-am ajutat succeselaughing))

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu sincer cred ca da. Mi s-a intamplat si mie asta si o facea doar ca sa ma faca geloasa. Daca vreisa te impaci cu el ai putea sa-i mai trimi-ti SMS in care sa ii spui ca iti pare rau sssssiii poate ca va impaca-tinu stiu asta depinde si de el si de tine.Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu cred ca vrea sa te faca geloasa.Probabil el asta cauta acum.o fata usoara.s daca intr-o saptamana s-a racit.Cauta unu mai buntongue.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna
nu o face neaparat ca sa te faca geloasa dar daca te place at da vrea sa te faca geloasa...da trebuia sa il intrebi dc se comporta asa cu tine si at iti dadeai seama daca chiar tine la tine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează