|

Buna, am o problema- nu stiu cum se saruta pasiona, imi este cam rusine nu stiu cum s-o fac. Imi da cineva niste idei va rog sfaturi... dau funda. mersi mult

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cum poti sa incepi? smug

Sarutul poate foarte bine sa inceapa cu un pupic. Un pupic pe obraz sau direct pe buze. Se „aplica" in acelasi mod. Doar locatia difera. Apoi buzele devin mai moi si aplici inca un pupic care poate sa dureze ceva mai mult. E romantic daca e lent. La urmatorul intredeschizi buzele si pupicul e pe cale sa devina sarut in toata regula.

Daca n-ai facut-o inca, acum e cazul sa inclini capul astfel incat nasul tau sa se aseze de-o parte a nasului partenerului sau partenerei. Nu de alta, dar e greu sa te saruti daca-ti stau doua nasuri in cale!

Daca buzele se intredeschid si sunt lasate moi, ele se vor umezi usor cu saliva. Sarutul devine umed.

Ce poti face cu buzele? happy

Poti saruta buza inferioara sau pe cea superioara, in orice ordine vrei. Le poti saruta pe amandoua. Poti prinde intre buze una din buzele partenerului si poti trage foarte putin, usurel apoi sa-i dai drumul. Poti chiar sa-i tragi buza in gura ta. Dar atentie, fa-o cu masura sa nu doara. Sarutul trebuie sa fie ceva placut. Ce mai poti face e sa-ti plimbi buzele umede foarte fin peste buzele partenerului/partenerei.

E momentul in care poate sa intervina limba. Gurile se deschid mai mult si voi va apropiati.

Ce faci cu limba? [ tongue ] :X smug

Poti scoate putin limba si sa-i mangai buzele la exterior dar si pe partea dinauntrul gurii. Buzele raman in contact. Limba iti va patrunde in gura partenerului unde va intalni limba sa. Atunci incepi sa-i magai limba cu a ta. Da, e vorba de o mangaiere intre limbi. Partenerul/a iti va raspunde si va incerca la randu-i sa faca la fel. Atunci iti retragi limba si limba lui/ei iti va patrunde in gura si se va juca cu limba ta.

Va puteti juca sau mangaia cu varful limbii sau ceva mai profund. Miscarile pot fi haotice, de rotatie, lente, sau ceva mai rapide…de fapt pot fi oricum. Faci ce simti ca-ti vine in momentul acela, dar fii atent/a si la partener/a pentru ca nu te saruti singur/a happy

Nu exista nu stiu ce miscari secrete. Totul vine de la...2005 - 2199 + Vezi răspunsul întreg

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca esti din bucuresti/ploiesti te invat eu tongue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Nu sunt de pe acolo. =(

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează