| AnnaMariaaa a întrebat:

Buna! happy Ce parere aveti despre telefonul Samsung galaxy y s5360? Vreau strict pareri despre acest telefon.Merci

3 răspunsuri:
| fr4t3ll0 a răspuns:

Pai este un telefon cat de cat performant, sistem de operare android, deci vei putea descarca sute de mii de aplicatii interesante, internetul iti va merge la viteza mare si ai si wi-fi (deci te poti conecta gratuit la hotspoturi din baruri, parcuri, scoli, etc.), camera bunicica, mp3 playerul este de calitate...pe scurt, este un telefon perfect pentru tinerii care nu isi permit ceva din clasa high-end sau mid-end foarte scump.

| Brâncuşi a răspuns:

Bună seara uite câteva informaţii :

240 x 320 pixels, 3.0 inches (~133 ppi pixel density)
microSD, up to 32GB 180 MB, 290 MB user available RAM
2 MP, 1600x1200 pixels.
Părerea mea :
Mie unul nu-mi place camera absolut deloc, telefonul este dotat cu android este ok dar nu sunt încântat de cameră în rest telefonul este finuţ, ecranul de 3 inc aşa că totul este bine pentru un telefon.
O seară bună!

| elenacoolfashion a răspuns:

Mie una imi place foarte mult acest telefon.Are sistemul de operare Android deci iti poti descarca o multime de aplicatii.Problema este ca daca ai atatea aplicatii telefonul se descarca cam intr-o zi maxim doua.O alta problema este ca iti trebuie neaparat card de memorie, altfel nu poti face poze, juca jocuri, asculta melodii etc.
Camera este destul de buna, iar intenetul are o viteza optima.
In mare telefonul este unul destul de bun (mie imi place foarte mult) si este potrivit pentru cei tineri asa cum il descrie si numele (y-young).
Sper ca te-am ajutat.