Ti-a dat inima la poza?! Aweee ce dragut! Auzi, dar de unde stii ca acea prietena nu ti-a spus asta doar pentru ca este invidioasa? Humz, Humz? Nu ai de unde sa stii asta. Poti sa`i scrii pe net, daca fata in fata esti mai timida, daca vrea sa mearga cu tine pana la nu stiu ce magazin sa te ajute cu o parere sau ca ti`e friga sa te duci singura si nu ai cu cine merge  Sau sa-l inviti la o simpla plimbare. Te comporti cum te comporti de obicei, de ce ai proceda altfel? Daca te place, te va placea asa cum esti tu.
 Sau sa-l inviti la o simpla plimbare. Te comporti cum te comporti de obicei, de ce ai proceda altfel? Daca te place, te va placea asa cum esti tu.

Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Sincer si la mine si la crush a inceput la fel, mi-a dat cerere pe Facebook si i-am acceptat, apoi a inceput sa imi dea,, ador'' la poze.Si intr-o zi am vazut ca m-a adaugat pe snapchat, i-am acceptat si intr-o seara am trimis un snap cu,, Careva cu chef de vorba" si el mi-a raspuns si am vorbit 4 ore la telefon si dupa am vorbit tot mai mult.Eu zic sa ii scrii tu, fa tu primul pas si nu o sa regreti!?