| Betyyy1234 a întrebat:

Bună! Este un băiat de care m-am îndrăgostit anul trecut, părea că-i place de mine așa că i-am dat proastă de mine un bilet de dragoste (este capricorn) apoi toți au râs de mine, acum mă urăște și îi este scârbă de mine mai ales că stăm pe rânduri și l-a mutat în spatele meu. Și cum facem proiecte împreună, ne pune pe rânduri, nu știu cum ii lucra cu el în echipă dacă nu ne înțelegem.
Pe lângă toate am obs. că avem multe în comun, uneori ne zambin unul altuia fără să știm și vb bucuroși, cu toții se opresc și ne privesc pasionați, după ce obs. iar trecem pe poziții!
Nu știu cum să mă impac cu el.
Și iertați-ma că nu am scris toată povestea, dar am mai scris-o de nu stiu de câte ori și tot nu s-a postat.
Nu râdeți, vă rog ajutați-ma mâine lucrăm în echipe.

Răspuns Câştigător
| PsihologDanielBotezan a răspuns:

Off, Bety sad Nu poți da timpul înapoi, dar poți gestiona prezentul. happy poți avea grijă cum trăiești prezentul. Cere-ți iertare, nu contează că ceilalți vor râde, lasă-i în privat, contactează-l cumva și spune-i că vrei ca lucrurile să fie ca înainte. Este bine așa? Ești mulțumită? happy Te ajută? big grin

10 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

De ce sa te impaci cu el cand te-a respins si a ras de tine?
Tu nici acum nu pricepi ca nu esti pe placul lui?
Simplu fapt ca-ti zambeste cand sunteti la scoala, este ca sa fie politicos, nu ca sa-i faci avansuri.
Da-i pace ca te-ai facut odata de rusine si ar fi cazul sa fii invatat ceva din lectia asta, si sa nu o mai repeti niciodata.
Un baiat daca te place, va veni el sa-ti spuna!

| sadrian46 a răspuns (pentru Jassmina):

Oh, Jasmina, tu nu ai fost niciodată copil? Tu nici acum nu pricepi că la acea vârstă dragostea e cu năbădăi?
si sa nu o mai repeti niciodata.
Pe ce te bazezi când dai așa verdicte și sfaturi drastice?
Viața și iubirea nu este așa cum o vezi tu. Chiar deloc.
De ce retezi așa aripile bietei fete?

| Jassmina a răspuns (pentru sadrian46):

Nu-i vorba de faptul ca am fost sau nu copil.
Sunt mama si mi-am educat copii ca si sotia ta, ferindu-i de greseli si rautatile altora, invatandu-i ce-i bien si ce este rau, ajutandu-i sa inteelaga ca o greseala nu mai trebuei repetata samd.
Nu ajuatm cu nimic fetita asta, care deja a dat odata cu batul in balta si s-a facut de rusine, daca o lasam sa faca si a doua oara aceeasi greseala.
Fiindca a gresit odata si nu a invata nimic, repetand greseala, se afce din nou de ras si de data asta va fi mai rau, pentru ca o va afecta masiv.
Poate ti se pare tie un raspuns drastic, dar este mult mai sanatos asa, decat sa o sfatuieste sa incerce din nou, ca sa primeasca alte rasete si batai de joc de la colegi.

| sadrian46 a răspuns (pentru Jassmina):

Eu sunt tatăl copiilor mei și nu i-am ferit de greșeli, i-am lăsat să se lovească de ele și să ecperimenteze, să simtă viața pe pielea lor. Sunt mândru de ceea ce am realizat astfel cu ei.
Se pare în cazul d-tale că nu știi cum funcționează iubirea sexuală, cum se naște, cum evoluează, când susții cele de mai sus.

| Betyyy1234 explică (pentru Jassmina):

Mulțumesc tuturor pentru răspuns toate mi se par corecte în afară că mă place.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Uneori ne zambin unul altuia fără să știm
Știi ce denotă asta? Că vă iubiți unul pe altul, fără să știți, iar el ca să ascundă asta, să nu își bată joc alți colegi de el, se face că te urăște, adică joacă teatru,

| LostForForever a răspuns:

Sincer nu văd absolut nimic greșit in ce ai făcut pentru ca așa ai simțit tu cu adevărat de ce nu te duci la el săi spui personală ce simțit pentru el cu adevărat așa afli și adevărul

| PsihologDanielBotezan a răspuns:

Bună, Bety! happy Lasă lucrurile în voia sorții!winking Dacă el îți va răspunde acelui mesaj, atunci te place, dacă prin manifestările lui, nu îți demonstrează asta, va trebui să treci peste. sad Știu, e greu, dar nu poți să fii în compania cuiva care nu-ți împărtășește aceleași sentimente. Fii tu! Tu contezi big grin și ai o valoare inestimabilă, umană-unică la fel ca orice om. Sper să-ți găsești fericirea! E o datorie la care ne cheamă viața. Funda? big grin

| Betyyy1234 explică (pentru PsihologDanielBotezan):

Păi toți s-au râs de mine de acel bilet.
Azi mă băteam cu un prost în ora ai profesorul a spus'' Mă da ce aveți, sunteți îndrăgostiți sau ce că de la începutul orei mele va tot bateți?"
Spune-mi ce să fac cum sa rezolv și pe asta? v
Unii spun că Ioan a plâns? când a auzit, a intrat în clasă și îi curgea nasul deși nu era răcit avea și o voce mai moale. Cătălin este cu totul diferit, dar amândoi dau același sentiment.
Știu că lui Ioan căruia i-am scris biletul era ft bun cu mine până când am scris biletul.
Eram ft buni prieteni, iar acum dușmani cred că trebuie să mă împac cu el îmi poți spune please, amu eram și iubiți.
Cum dau impresia că nu-l plac pe Cătălin

Mai pe scurt cum să repar o prietenie foarte strânsă cu un capricorn, răspunde-mi până mâine te rog frumos

| PsihologDanielBotezan a răspuns (pentru Betyyy1234):

Bine! happy Lasă-mă un pic să analizez și îți dau răspunsul psihologic, ok? big grin