anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna.
Îmi puteți spune câteva rekt-uri pentru femei care se machiază mult gen pentru cele care nu ies nemachiate din casă si folosesc o tona de machiaj happy
Mulțumesc

7 răspunsuri:
| batranulintelept77 a răspuns:

Orice care folosește cuvântul "tencuială".

| AerProaspatMatinal a răspuns:

Vai de tine...
Aduci in discutie viata sexuala a unei femei doar pentru ca nu e de acord sa jignesti alte femei pentru că fac ce vor cu fața lor? Vezi că viata sexuala a unei fete nu e o jignire, si nici faptul ca poarta o tona de machiaj.
Si nu prea ai cu ce sa ma,, ataci", ca sunt o virgina care habar n-are sa se macheze.
Fetele ar trebui sa se sustina intre ele, dar se pare ca tu, din frustrari cumplite, cauti validare neincetata din partea barbatilor, umilind femeile! Vezi CA SI TU ESTI FEMEIE!
nu esti cool, ci doar frustrata
Le mai dai si apa la moara misoginilor sa se ia de viata sexuala a unei femei.
VIATA SEXUALA A UNEI FEMEI SAU CAT SE MACHIAZA NU SUNT TREABA TA!

PICK ME, CHOOSE ME, LOVE ME, WANT ME

| AerProaspatMatinal a răspuns:

Cica,,frustratelor"
Tu faci comentarii la adresa vietii sexuale ale NECUNOSCUTILOR. Tu frustrato.
Si ce ai cu fetele care se machiaza?
Vezi-ti de viata ta. Nu te mai lua aiurea de altii. Ca nu asa castigi aprecierea barbatilor.

| AerProaspatMatinal a răspuns:

,,cum sa te machiezi ma cu o tona de machiaj" cu mâna, uite așa
Cu ce te deranjeaza pe tine? Asta te ține pe tine treaza noaptea? Ca se machiaza una excesiv? Astea sunt problemele tale in viata? Nici 12 ani nu ai, fetito si tu folosesti cuvantul,, panarama"?
Dacă una are imperfectiuni pe față, aia macar se machiaza.
Dar tu ai imperfectiuni pe creier si IQ-ul cu minus si niciun machiaj nu o sa rezolve asta.
Hai succes in agatarea masculilor, tu diva suprema care nu se machiaza.
Aproape ca mi-e milă de tine. Aproape.

| Glittery a răspuns:

Wow, v-am citit tot razboiul laughing

| Ana903 a răspuns:

Draga mea, singurul 'rekt' pe care pot sa ti-l spun este faptul ca esti un om fara minte, sa nu zic altcumva, care cauta metode sa faca pe altii sa se simta prost. De ce sa jignesti femeile care pur si simplu se simt bine purtand 'o tona' de machiaj pe fata? Makeup-ul este o tehnica de relaxare pentru unii si este considerat un fel de arta. Femeile, si chiar si barbatii, se machiaza pentru ei insisi, nu pentru altcineva.

| Ana903 a răspuns:

Cica "Pacat ca pacaliti barbatii"... eu si celelalte fete care se machiaza nu pacalim pe nimeni. Makeup-ul este menit sa-ti schimbe aspectul, nimeni nu sta sa se machiaza ore in sir pentru a arata la fel. Te rog frumos sa termini cu 'argumentele' astea, care nu au nici un pic de sens, si sa te concentrezi pe viata ta, ci nu pe viata femeilor care sunt pasionate de makeup. Aceste fete nu ti-au facut nimic, doar pentru ca tu esti o frustrata care nu are nici un habar cum sa se faca cu un rimel sau cu un ruj pe buze, nu trebuie sa jignesti femeile care stiu si sunt talentate la make-up. Adina, eu iti sugerez sa iti schimbi numele in 'Karen', ti s-ar potrivi foarte, foarte mult, sa stii. Daca stii sau nu de ce, asta e problema ta... happy