Pai nu ai specificat cati ani ai
ii poti explica ca esti destul de mare sa mergi singura la scoala, spune`i ca o sa fii atenta si cuminte.
explica`i ca esti destul de mare sa-ti porti singura de griji in unele situatii.
sper ca te-am ajutat.
Pai vorbeste cu ea si explica-i ca ai o varsta [sper ca o ai ]
Si ca nici-un coleg de-al tau nu mai merge la scoala insotit,
Roag-o sa te lase o saptamana sa mergi singura si daca ti se intampla ceva nu-i mai zici nimic in legatura cu insotitulm,
Dardaca totul e ok sa ti mai acorde si tie putina "libertate".
De ce sa fie o rusine? Cred ca colegiilor tai le este ciuda ca tu ai o mama asa de iubitoare!
Pe mine mama m-a insotit la scoala pana la varsta de 15 ani! Poti totusi sa-i zici ca ai crescut, si ca ai nevoie de putina libertate!
Uite... Poate o sa ti se para absurd, dar asa am procedat si eu(chiar daca nu am mai spus la nimeni).:
Am economisit bani ceva timp (alocatia), si am luat o prietena si am mers la cumparaturi, apoi la ea acasa, in seara aia am dormit la ea, si dimineata m-am intors acasa (cu cadouri si pentru mama). si i-am spus "Uite, acum poti sa ai incredere in mine!", si de atunci chiar are. Evident, tu poti sa decurgi si la alte masuri
. In caz ca vrei sa folosesti ideea mea, te astept la mine acasa(mi-ar placea un shoppinng
)