| anonimuldepetpu a întrebat:

Bună seara! Sunt clasa a IX-a, profil mate info, ma pot transfera din clasa a 10-a sau a 11-a la liceul militar? Dacă da, ce probe de diferența trebuie sa dau? Voiam inca din clasa a 9-a, doar că stiam ca aș fi picat la sport, iar la mate si romana as fi trecut (am luat 10 la mate si 9.60 la romana la EN). Nu eram sincer nici atat de hotărâtă cum sunt acum. Simt ca am prea mult timp liber, iar pentru o persoana asa retrasa ca mine nu fac decat să il consum prostește pe vicii si dependente. Doresc să fac o schimbare la mine si sa devin mai responsabila, de aceea am considerat ca ar fi mai propice sa ma mut la un liceu serios! Multumesc!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu este atat de simplu, fiindca sunt examene si teste speciale care se sutin la liceele militare pe langa testarile sportive si cele medicale.

| anonimuldepetpu explică (pentru Violleta2022):

Buna seara! Asta am înțeles, dar nu știu ce anume conțin testele respective, adică fin ce materii se dau.

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonimuldepetpu):

Este vorba de teste sportive, analize si controlae medicale ca sa fii perfect sanatos si apoi, testele la romana, matematica si ce alte subicte iti mai cer ei.
Desi, sincera sa fiu, nu am auzit pana acum sa se accepte tranferuri la un liceu militar, fiindca sunt extremd e rigizi si in general nu se aproba asa ceva, dar merita incercat... ca nu se stie, poate s-au mai schimbat lucurile si acolo.