| bEBE4456 a întrebat:

Buna, sunt slabuta de fel Am 1.71 si 51 de kg si vr sa arat mai bine. Eu vreau sa ma duc la sala fiindca eu mananc o suma dar nu se pune nimic. Toti zic ca sa nu ma duc la sala ca " la sala te duci doar dca vrei sa slabesti" si eu stiam ca te duci si dca vrei sa pui masa musculara. Help ce sa fac sa ma duc sau nu?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La sala poti merge dar va trebnuii sa manaci cantitate dubla de macare si ca sa firmezi muschi, ca de nu procedezi asa, dai si alea 51 de kilograme jos si ajungi piele si os.
te-as sfatuii sa te apuci de un sport: baschet sau violei, pentru ca esti inaltuta si agila, la 51kg, de aceea cred ca voleiul sau baschetul sunt foarte nimerite pentru tine. In plus, te dezvolti armonios si... faci o sala intreaga sa te urmareasca pe teren, colegele de clasa sa moara de ciuda si tu sa culegi aplauze si ocheade de la baietii din sala.

| HazelEyes77 a răspuns:

E chiar indicat.Go ahead. Iti vei tonifia corpul si in timp daca te duci regulat vei pune si masa musculara. Si e foarte sexy un corp lucrat. Dar nici sa exagerezi cu asta ca esti fata si nu culturist. Vei pune si cateva kg pe masura ce ti se dezvolta masa musculara...deci super, rezultatul scontat de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat.Nu te duci numai ca sa slabesti. Poti sa mergi.

| cyupaku a răspuns:

Nu trebuie sa te compexezi, esti perfecta la 1, 71 si 51 de kg este ideal