|

Bună, TPU! Am 18 ani, probabil destul de mică pe lângă mulți de aici, însă simt nevoia să-mi spun și eu of-ul. Când eram mai mică, să spunem că dacă-mi plăcea de un băiat, simțeam emoțiile alea puternice când era prin preajma mea. Acum, parcă toți băieții îmi sunt indiferenți. Nu am avut nicio relație, ce să mai zic, primul sărut l-am avut acum două săptămâni, dar nici nu vreau să mă grăbesc. Să spunem că băiatul cu care am ieșit de câteva ori, îmi place puțin. Și știți când am realizat asta? Fix acum când nu mă mai caută... Eu mi-am spus de la început intențiile, că mi-ar plăcea să fie ceva serios și că dacă nu e dispus să încercăm, să-mi spună. Mi-a zis că trebuie să ne dăm o șansă. Mi-a mărturisit că ma place și cam asta a fost tot.

Nu știu sigur ce s-a întâmplat. M-a chemat să ieșim, n-am putut eu. După l-am chemat eu să ne vedem, n-a putut el. Ultima dată tot eu l-am căutat, iar acum chiar nu mai vreau să o fac. Mă gândesc că dacă m-ar plăcea cu adevărat, ar cauta să ne vedem mai des, mi-ar scrie un mesaj, ceva acolo. Și nu e deloc genul de băiat timid sau introvertit.

Nu vreau nici să fiu o opțiune pentru cineva...

Ar mai fi de spus că acum o săptămână a avut un mic incident. S-a ales doar cu niște mici arsuri din fericire. Și chiar în seara aia, destul de târziu îmi scrisese mai multe mesaje, dar le-a șters și n-am apucat să le citesc. Nu a vrut să-mi spună ce-mi trimisese, ci doar mi-a explicat că era pus pe gânduri. Că nu mai știe în ce direcție să o mai apuce...

Voi ce părere aveți? Ar mai merită să ne vedem odată, măcar să-mi clarific eu situația?

P. S. Îmi pare rău că am scris atât, doar că am simțit nevoia să mă descarc. happy

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Esti atrasă de el pentru ca e mai distant cu tine,crezi ca l poti pierde sau nu l poti avea. Tu,ca orice femeie normală ce dorește seriozitate,vei vrea stabilitate cu el si vei incerca sa l faci să fie fidel, să accepte o relație. Asta nu se va întâmpla daca nu vrea si el si daca tu crezi ca l poti schimba, afla ca oamenii se schimba doar cand vor ei, nu au legătură cu tine.
Nu investii prea multe sentimente în oameni, Nu ii vei avea oricum pentru totdeauna.

| explică (pentru Donsavas):

Ai dreptate. Ți-am înțeles punctul de vedere. Nu vreau să schimb pe nimeni pentru că nici eu nu m-aș schimba pentru cineva. Poate e mai bine să incheiam aici. Oricum eu nu o să-l mai caut.
Mulțumesc!

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Din moment ce ți-a spus că te place, înseamnă că într-adevăr e atras de tine şi că şi-ar dori o relație. Probabil tipul se află acum într-o situație mai dificilă în sensul că poate nu ştie exact cum să se comporte sau nu e sigur de ceea ce vrea să facă. (ai zis că "nu ştie în ce direcție să o apuce"). Şi mai ales, pentru că ai atunci când te-a invitat să ieşiți şi tu nu ai putut, posibil să fi interpretat greşit şi să fi crezut că de fapt nu eşti interesat de el şi astfel s-a distanțat puțin de tine. Sau poate efectiv a avut nişte probleme în ultimul timp şi asta l-a făcut să nu mai fie "focusat" pe situația dintre voi. În orice caz, eu chiar cred ca ar trebui să te mai vezi cu el odată şi să ii spui clar ce îți doreşti şi sunt sigură că lucrurile se vor schimba între voi. În bine. Tipul asta te place, dar nu ştie cum să se comporte.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ar trebui să clarifici cu el situația.

| a răspuns:

Merita. Mai ieși odată cu el sa clarifici situația.