| AlexAL275 a întrebat:

Bună TPU! Am aproape 18 ani și am probleme de comunicare. Mă simt de parcă ar lipsi profunzimea din mine, n-am nimic interesant de zis, sunt un biscuite oreo fără acea cremă de vanilie. Sunt și retras, deoarece nu mă pricep atât de bine la comunicat. Mi se întâmplă de multe ori să stau la o masă la care stau mai mulți oameni și eu să mă simt ca și cum aș fi degeaba acolo. Da, știu că n-am exercițiu, că petrec mult timp pe telefon. Dar din groapa asta chiar nu văd cale de ieșire. Ceva sfaturi?

2 răspunsuri:
| Leatherface4ever a răspuns:

Salut!
Ai putea sa vizionezi documentare, sa citești cărți de dezvoltare personala;
Sa ai o pasiune/hobby;
Te poți angaja, asa stai între oameni și te mai autoeduci.

Sa te documentezi despre problene existențiale;

Sa faci voluntariat, și acolo poți dezvolta o anumita capabilitatea de a comunica cu oamenii;

Sa călătorești, asa poti avea o percepție mai pozitiva asupra vieții tale și o viziune mai buna implicit o alta perspectiva, asa te poți cunoaște mai bine călătorind, asa înveți istoria acelei locații, asa te reinventezi și te recreezi.

Invata sa înveți informații utile de pe net nu inutile căci ele nu te ajuta cu nimic, vei pierde și timp de pomana și bei rămâne și nedocumentat.

Invata sa asculți oamenii, poveștile lor de viata, trăirile lor, hobby-urile lor, ocupația lor și experientele lor de viata.

Studiază psihologia, știința, natura, sau ce lucruri te satisfac pe tine.

Trăind printre oameni și experimentand, poți dezvolta în a avea abilități sociale implicit sa dezvolți personalitatea chsrismatica cea care te va ajuta sa fi placut de către cei din jur și și sa te integrezi și adaptezi.

| Eisenheim a răspuns:

Sfaturi,hm,daca ai 18 ani, când uită-te pe tel in continuare dar la stand up comedy, apoi când ești cu alții la masă bagi o bere de 0, 33, sau 25 ml de whisky, și se schimbă situația