| Robert_Mocanu_1995 a întrebat:


Am si eu o intrebare.
De ce ie lumea atat de rea cu oamenii batrani si cei handicapati?!
Sincer ei poate o sa ajunga la fel si o sa vada cum ie!
Multumesc pentru intelegere!

Răspuns Câştigător
| prizeFTW a răspuns:

Păi mulţi tineri de astâzi uită uneori ce este acela respect ( recunosc că şi eu am făcut-o odată, de ce să mint? ) şi nu se gândesc că şi părinţii lor şi chiar ei vor ajunge aşa şi probabil că nu vor accepta să fie tradaţi astfel, cum ei îi tratează pe bătrâni.Sunt băiat şi sincer uneori îmi vine să plâng când văd bătrâni pe stradă (şi nu sunt sensibil de fel), mai ales când văd bătrânele sau bătrânei cu o feţişoară tristă la pachete, sau în soare pentru nişte amărâţi de bani.Au pensiile mici, nu-şi pot trăi bătrâneţea în linişte.Mă doare sufletul îngrozitor. Iadul este deja pe pământ:în parlament. Demonii aceia nu se gândesc că există bătrâni care nu au bani de-o pâine, ştii ce-i aia DE-O PÂINE? Iar ei merg în vacanţe în Hawaii şi se lăfăie în lux la tv şi se sparg în figuri! Poate d-aia ţara asta o ia mereu în jos.

6 răspunsuri:
| Mangustă a răspuns:

Pentru că stau la colțu' străzii, ziua pe 30°C și țin din răsputeri să-și împartă mirosul personal cu toate persoanele, într-o rază de 10m.

| mimiwewem a răspuns:

Păi lumea nu gândește,de aceea! ar fi trebui să se pună în locul lui să vadă cu e să fii jignit. Da,sunt riscuri să ajungă la fel. Dar cel mai mult riscurile o să fie copiiilor,lor. De exemplu, mama mea a râs, și s-a mirat de verișoara mea că are un mic handicap(nu-l zic), și acum am eu același lucru. Deci, nu trebuie să râdem, să facem mișto de alții. Ți se poate întoarce oricând.

| DaReZon a răspuns:

Hey. Mie chiar imi este mila de acesti oameni. Toti sunt tratati fara respect si din astea. Dar cand merg la biserica si vad ca vine o taganca borata care poate sa munceasca si intinde mana la oameni, atunci nu prea imi place.

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Deoarece lumea e superficială şi materialistă.
Nu suportă nimic ce e diferit.
Asta-i clar, nu am de ce să mă lungesc.

| Charice a răspuns:

Deoarece ei cred ca daca se poarta urat cu batranii si cu ceri cu dizabilitati par mai cool dar de fapt sunt niste ratati in cautare de atentie de asta happy te cam :*

| SupradozăăDeCrazy a răspuns:

Pentru ca asa e lumea, rea. Ii critica si judeca pe cei care au probleme si sunt diferiti, fara sa se gandeasca un pic ca si ei s-ar putea afla oricand in aceeasi situatie. Daca au probleme, noi trebuie sa ii intelegem si sa ii ajutam, nu sa ne batem joc!

Întrebări similare