Nu ii lua niciodata tradafiri...decat daca sunteti impreuna. florile au un mesaj pentru cea care primeste acele flori
fetele le stiu semnificatiile dar unii baieti nu prea stiu![]()
Poti sa ii cumperi ciocolata, niste bratari, colier, cercei
etc
Good Luck
-in primul rand, cel mai frumos cadou pe care il poate primi o fata este un catelus sau o pisicuta (in functie de ce ii place respectivei)
- apoi o trusa de machiajuri (si ca sa fie si mai surprinzator, incearca sa gasesti culoarea ei preferata)
-un parfum (care sti ca si-l doreste, dar daca nu sti eu te sfatuiesc sa ii cumperi unul cu miros dulce, putine sunt fetele carora le place mirosul amar al parfumului)
-o placa de par (daca nu are)
-sau ondulator
-bilete(pentru tine si ea ) la un concert sau film...ce ii place
-un mp3
-o rochitaa( care crezi tu, ca o avantajeaza)
-accesorii( nu neparat din aur\argint, fetele apreciaza indiferent de material) ii poti cumpara o pereche de cercei frumosi, sau o bratara
- un lant cu numele sau initiala numelui ei
-un ceas de mana (stralucitor)
-o geanta\poseta mare, mica, colorata\simpla depinde de gusturile ei, tu stii mai bine!
Cam astea sunt sugestiile mele!:*
Sper sa se bucure de cadoul tau!
Fetelor le plac mult florile,incearca sa-i iei niste trandafiri,sau iai ciocolata... fetele sunt inebunite dupa ciocolata(stiu din proprie experienta), totusi ar fi mult mai frumos ceva care sa-i aminteasca de tine:o cruciulita, o bratara, etc sa-l tina, iar bucuria va fi si mai mare cand vezi ca-l poarta si-l pretuieste. Sper ca ti-am fost de folos. Funda?
AndRei110gGg întreabă: