|

Buna TPU! Nu vreau sa va plictisesc, dar am sa va zic in mare cum sta treaba...Deci:

sunt in clasa a 10big grin.Colegii mei sunt foarte ipocriti si plini de ei.Eu nici nu prea le dau atenite deoarece si ei ma evita pentru ca nu ma dau pe langa ei [ei toti fumeaza beau se drogheza etc.] iar eu nu practic nici unul din lucrurile astea si probabil de asta ma si evita ca sunt mai ''fraier'':p.De curand mi-am facut un tatuaj pe >sapte:". Nu ca sa fiu smecher sau chestii de genul ci doar pentru ca am prins o oferta de nerefuzat.parinti au fost de acord etc etc si mi l-am facut.Cu toate ca am facut mari eforturi sa nul vada ei lau vazut.

Deodata toti sau schimbat, vb altfel cu mine ma trateaza mai cu atentie sunt si putini invidiosi dar nu asta imi e scopulhappy. Ceea ce nu inteleg e ca cum de pana acum am fost fraerul lor si acum deodata sunt in centrul atentie?si cu ce vreau sa ma ajutati este sa ma sfatuiti ce sa fac sa le raspund provocarilor sau sa stau in banca mea si sa-mi vad de treaba ca pana acum?happy multumesc anticipat:* dau FUNDA!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Faptul ca ti-ai facut tatuaj pentru mintile lor reduse te face mai de-al lor. Ceea ce nu e adevarat.In concluzie, nu ai ce vorbi cu ei.Nu cred ca aveti nimic in comun, nu ati avut niciodata.Stai tu cuminte si vezi-ti de treburile tale ca si pana acum, schimba cate-o vorba cu ei sa nu te catalogheze ingamfat, dar nu mai mult.Mai ai de petrecut doi ani in compania lor, da-le de inteles ca esti o persoana normala si atat.Mult noroc!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Sfatul meu stai in bancutza ta e mai bine e o vorba batraneasca ''daca le raspunzi provocarilor vei deveni ca ei'' si nu cred ca vrei lucrul asta.E mai bine sa fii cum ai fost si sa-i lasi pe ei in legea lorwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stai in banca ta, daca te bagi in anturaju lor poate te apuci de fumat baut si drogat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deci eu daca-as fii in locu` tau, as sta in banca mea! Pt ca cum ai rezistat pana acum poti sa rezisti in continuare, lasa lumea sa te placa asa cum esti nu altfel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează