anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna TPU, Totul a inceput acum cateva luni, cand un baiat mi-a trimis mesaj pe o retea de socializare si am vorbit si am stat cu el timp de o zi ne-am si vazut la inceput parea mai normal si cand am vrut sa nu mai vorbesc cu el sa ma despart de el imi zicea ca ma bate si ca ma omoara, dupa cateva saptamani ne-am impacat la loc si am iesit cu el afara si au aflat parintii mei iar dupa l-am blocat iar, nu mai vorbesc cu el si m-a sunat cu nr privat sa ma ameninte ca ma omoara si au auzit si parintii si la politie nu se pot duce.Si au trecut de atunci 3 luni si nu m-a mai deranjat baiatul acela.Si de cand s-a intamplat parintii ma duc la liceu cu masina ca sa ma protejeze sa nu imi faca ceva acel baiat.Iar eu vreau sa ies singura afara pentru ca cred ca nu imi va face nimic.Ce sa fac ca sa-i conving sa ma duc singura cand incepe liceul?

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca să te omoare, are nevoie de un mobil, de un motiv puternic. Unii se dau mari în vorbe și stiu că, cu o asemenea amenințare, pot face rău și se distrează pe tema asta. Astfel a reușit ce a dorit, să bage spaima în familia ta și să provoace o schimbare în viața ta, lipsa de libertate. Să le spui că este un neserios rău intenționat care nu merită luat în seamă.

| Usgs a răspuns (pentru sadrian46):

Am vorbit cu ei ca ma pot duce singura dar ei exagereaza din cauza ca s au speriat de atunci

| Andreeush a răspuns:

Vorbește cu ei, spune-le că te descurci singură.

| Nat1 a răspuns:

Altă dată nu mai vorbi cu persoane retardate.
Nu ii convinge tu, se vor plictisi la un moment dat si te vor lasa sa mergi singura.

| Usgs a răspuns:

Si parintii nu prea mai au aceiasi incredere in mine cum o aveau inainte iar colegi rad de mine ca ma duc cu parintii la liceu ca ma omoara tiganii