| Andreea_Dinamovista_1988 a întrebat:

va rog sa ma ajutati cu un sfat. Deci, aseara mi-a scris fostul prieten, m-a pus sa-l sun, si dupa ce am mai vorbit i-am spus ca la el am ținut cel mai mult si pentru ceilalți prieteni nu am facut niste lucruri pe care pentru el le-am facut. Si acum insista ca vrea sa stie care sunt acele lucruri. Oare ce sa-i spun? Oare este bine sa i le spun? Daca nu i le spun cred ca va insista si dupa vom ajunge la cearta, nici nu stiu.va rog ajutati-ma cu cate sfaturi puteti, va rog. eu vreau sa ne împăcăm, sa-mi spună ca vrea sa fim din nou impreuna.

10 răspunsuri:
| Mihai437 a răspuns:

Buna. Uite cum trebuie sa procedezi, evita cat mai mult sa vorbesti despre fostii prieteni, cel mai naspa te simti atunci cand cealalta persoana iti spune despre fostii, sau fostele,. 2. Incearca sa-i demonstrezi ca vrei o relatie cu el. Sa nu-ti fie frica sa-i spui ce simti pentru el, cat de important este el in viata ta,. 3. Ia lucrurile usor, daca ai vrea sa va certati, abtine-te! Nu-i mai spune nimica despre trecutul tau, se va simti ridicol. Ceao, Sper ca te-am putut ajuta.

| Andreea_Dinamovista_1988 explică (pentru Mihai437):

Deci pana la urma ar fi bine sa-i spun ce am facut pentru el si pentru alții nu?

| Neo12 a răspuns:

Dacă lucrurile sunt ok, de ce nu?
Măcar te simţi 'eliberată' şi ştii că ai făcut, iar după aceea nu stai sa te acuzi pe tine că ai fost într-un fel sau altul pentru că nu i-ai spus sau să-ţi adresezi întrebări de genul: cum ar fi fost dacă i-aş fi spus? s-ar fi schimbat ceva? şi o să te învinovăţeşti.
Gândeşte-te bine cum să formulezi lucrurile astfel încât să nu-i spui aşa din prima tot, spune-i puţin câte puţin, vezi ce reacţie are, mai laşi informaţii şi pentru mâine ca să mai puteţi comunica mai mult şi să vă apropiaţi.
Adu-i aminte de lucruri făcute de voi împreună şi chestii d-astea încât să-l faci să îi fie dor de voi, bineînţeles dacă a ţinut la tine sau ţine.îl v-a 'cutremura' puţin aceste întâmplări din trecut şi poate i se va face dor.

| gabriel87000 a răspuns:

Uni incearca si a 2a oara.e ca un bibelou daca l-ai scapat jos se face bucati.iar cand il pui la loc nu mai e la fel cum arata rpima data.asa e si cu o relatie cand ai rupto sa stii ca a 2 a oara nu va mai arata la fel e bine sal eviti.2 la mana cand esti intro nou relatie evita sa vb despre fosti prieteni

| Andreea_Dinamovista_1988 explică (pentru Neo12):

I-am spus... Dar nu mi-a scris nimic, oare de ce? :/

| Mihai437 a răspuns (pentru Andreea_Dinamovista_1988):

Da! Doar asa isi va da seama ca tu chiar il iubesti.

Pai da...dar oare de ce nu-mi scrie nimic? sad

| Neo12 a răspuns (pentru Andreea_Dinamovista_1988):

Posibil să fii aflat ceea ce-şi dorea. Mai insistă, dar nu foarte mult.

| Mihai437 a răspuns (pentru Andreea_Dinamovista_1988):

Suna-l! Mai scrie-i. Daca il iubesti fa cateva sacrifici!

Pai daca nu-l intereseaza, daca nu-i pasa, ca mie impresia asta mea lasat-o dupa ce i-am scris toate lucrurile si el nu mi-a scris nimic inapoi