| Topsfaturi a întrebat:

Bunaa.Eu nu am avut niciodată prieteni.Credeti ca problema este la mine? Pentru ca nu am inteles niciodata de ce.De obicei, fetele pe care le cunosc si le intalnesc pentru prima oara, pur si simplu se uita urat si vorbesc aiurea, desi nu ma cunosc..gen why? Nu stiu nici cum te cheama si deja vorbesti prost? In fine.De exemplu, mai multe fete care nu se cunosc, pur si simplu imi vizioneaza profilurile de 3 ori pe zi si stiu tot ce fac eu, mai ales ca eu nu le zic nimic.Adica mereu am incercat sa ma bag in seama cu ele,le am mai facut complimente la care nici nu raspundeau
Sau ma faceau sa ma simt prost de exp "ce e cu hainele astea?" "da dc ti ai facut parul asa ca nu stiu nu prea e okk." in conditiile in care nu le am cerut parerea, se baga asa in seama ca nu le place lor.Ok, nici n ar trebui.Asa,ma refer ca eu vorbesc frumos cu ele si ajung la un moment dat sa fiu injurata de tot grupul lor de prietene, nefacand absolut nimic.Cu baietii n-am nicio treaba, pentru ca mna nici nu ma intereseaza si oricum nu le ar pasa ce as face eu.Cand eram in liceu, am schimbat liceul de 2 ori pe motiv ca nu ma intelegeam cu colegii.Da, prima oara, in clasa a 9 a am gresit da,am avut anxietate sociala si mi-a fost rusine sa vb si nu m au bagat in seama tot anul.Dar dupa, m-am schimbat, nu mai e asa.A inceput sa nu ma mai intereseze asa mult.In fine,eu mereu incerc sa-mi fac prieteni,dar nu pot. Data trecuta cand mi-am facut prietene mi-au zis ca fac... pe bani, doar pentru ca imi cumpar ce vreau eu si ele cred ca e imposibil sa iti iei ce vrei(sunt antreprenor).Am o echipa de fete care vand online pentru mine
Ideea e ca ele gandesc "haha vinde nu stiu ce, mare lucru".Nu stiu ce ar fi de ras in a investii sa faci ceea ce ti-ai propus.Lasand asta.Cand eram a 12 a au scris toate astea pe grupul clasei efectiv de fata cu toata lumea.Totul a inceput asa(daca postam o poza, o trimiteau pe grup si cand raspundeam cu "?" stergea si zicea "scuze am gresit conversatia") ca si cum mama iti dai seama ce am facut, am pus o poza cu fața mea.Tot felul de din astea.Am o singura prietena dar ma cam evita pentru ca nu avem aceleasi preferinte.Nu inteleg dc ai evita pe cineva doar pentru ca tu ai un anumit stil, si cealalta persoana alt stil. Putem fi prietene si daca esti e-girl/emo si eu nulaughing)Dar da, daca nu vrea ce sa zic.Mereu ii zic "haideee maiii vino la terasa ca iti platesc eu". Mereu ma rog de toata lumea sa iasa cu mine, nu vor nici pe banii mei.Cu toate ca sunt o persoana deschisa, pot vorbi despre orice subiect...Foarte rar vrea sa iasa,sincer,dar si atunci nu prea are pareri
Daca intreb "si ce vrei sa facem" la orice intrebare imi spune "nu stiu".Nu stiu ce fac gresit, pe langa faptul ca ma rog de toata lumea
Ca am iesit cu o fata, i am platit eu tot si apoi vorbea despre mine pe live-ul ei si cand i-am scris in privat mi-a raspuns ca "imi place sa stau pe banii la t.rfe"
Nu am zis nimic,am lasat-o asa
Mentionez faptul ca eu cand ies afara nu vb de bani sau etc.Dar de la asta cam pleaca discutii, chiar daca nu spui
Am zis in detaliu aici ca sa stiti situatia, nu de alta.Si daca as sta pe o banca si ar fi ultima, credeti ma ca sunt fete care mai bine ar sta in picioare decat sa stea langa minehappyca mi s-a intamplat
Da, zici ca au innebunit toate.Incerc si eu, mai le dau comentarii dragute, mai le dau sfaturi.Nimic nu e ok.

Răspuns Câştigător
| Robert2526 a răspuns:

Pai tu zici ca ai tu ceva dar vad ca incerci sa legi prietenii cu persoane dubioase. De ce nu cauti persoane cu interese comune, cu aspiratii comune? In plus nu trebuie sa ai 100 de prietene, daca reusesti sa ai 2-3 asa mai bune pe care sa te poti baza e tot ce conteaza. Si nu te mai ruga de lume atat de mult.

Cu baietii nu ai nicio treaba pentru ca? Din ce inteleg ai terminat liceul deci ar cam trebui sa te gandesti si la o relatie?

Pari o persoana foarte ok, cel putin din ce scrii aici, deci renunta la persoanele cu care pare ca nu ai nimic in comun si cauta persoane asemanatoare cu tine

5 răspunsuri:
| Ade4ever2389 a răspuns:

Buna. Sincer si eu sunt asa, tocmai am pus intrebarea pe forum si ma simt inconjurata de tot felul de lichele, aa pardon!
In fine...si eu sunt mereu data la o parte,doar pentru ca nu sunt ca si colegii mei,care toti sunt numai cu manelele,trap si unii dintre ei sunt si de bani gata. Cu genul asta de persoane chiar nu poti interactiona,pe toti i-a lovit efectul de turma,iar daca esti si tu un pic mai diferit,esti dat la o parte,eventual facut cringe/emo/ciudat.
Sa tii minte ca mereu exista astfel de oameni,mereu te judeca si poate multi nu iti cunosc adevaratele calitati. Si eu sunt mai diferita din cauza ca am un alt stil fata de ei,desi eu pot simtii lucrurile mult mai profund si de asta multe persoane care au venit la mine cu o problema,mi-au spus ca eu chiar stiu sa dau sfaturi si sincer si mie imi place cand ajut emotional pe cineva. Aceasta calitate insa,poate deveni si defect la un moment dat,deoarece la un moment dat iti poate pasa prea mult de binele altora,iar pe tine te neglijezi,am patit-o.
In fine, ce voiam sa spun e ca mereu sunt astfel de persoane, insa se zice si am vazut si in cazul altora ca la un moment dat, tot iti vei gasi pe cineva cu interese comune, asa ca cand vei avea ocazia sa cunosti astfel de persoane, nu ezita!

| Topsfaturi explică (pentru Robert2526):

De fiecare data cand am iesit cu un baiat s au dedus vorbe ca sunt p@n@arama ca umblu cu baieti.De asta nu am mai iesit deloc

| Topsfaturi explică (pentru Robert2526):

Multumesc❤️

| Topsfaturi explică (pentru Ade4ever2389):

Cu fostii colegi/prieteni aveam acelasi stil etc
Eram data la o parte pentru ca nu aveau ce aveam eu, insa nu voiam sa le fac sa simta asta

| Robert2526 a răspuns (pentru Topsfaturi):

Dar nu trebuie sa ii pese de vorbe, sa vorbeasca cine vrea si ce vrea. Esti panarama ca iesi cu baieti? E normal sa iesi cu baieti, doar nu vrei sa ramai singura toata viata?
Nu stiu cati ani ai, dar probabil daca esti sau o sa mergi la facultate, o sa vezi ca e mult mai usor si sa gasesti prieteni si eventual un iubit. Scapa din zona aia de oameni ciudati si o sa fie bine