| Gabriell_Luyss_1999 a întrebat:

Când o fata alege un băiat de care ii place oare noi băieții mai avem de ales sau ne batem joc de ceea ce avem dar când un băiat alege fata de mai multe ori ne alegem când nu răspunde la mesaje sau se uita pe contul tău de profil sa vadă cum ești cu adevărat dacă nu ne am întâlnit fata în fata nu judeca după poze ca și noi am putea face asta dar nu o facem putini o facem

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Vad ca nu pricepi si pace!
Oare esti incapabil sa intelegi ca tot ce ai descris tu mai sus se intampla numai online?
Fiindca online nu se strang legaturi serioase de prieteni sau de dragoste, ci numai flirt ieftin, mincinos, plictisela, inventii mincinoase si bataie de joc.

Daca vrei sa alegi o fata fa-o in viata REALA: pe strada, la scoala, la cinema, la magazin samd.

| Gabriell_Luyss_1999 explică (pentru Violleta2022):

Sincer e bine ce spui da și față în față nu știu dacă ai auzit e pe moment chit ca a-ți flirtat ai cerut un număr de telefon sau Instagram ul ei și după sa te trezești ca am iubit unele dintre voi mai și mintiti în viata nu găsești ceea ce îți place este ca la aparate de păcănele și sa ziceam ca l-ai găsit da cu greu ai câștigat șeptari în linie l-ai ales îți place ție ca fata o sa îți fie mult mai greu de ce pentru ca nu multe fac primul pas de multe ori noi facem primul pas și ne faceți sa așteptăm ca nu știți pe care sa îl alegeți asta înțeleg și e corect dar trebuie sa alegeți cu grija fiecare dintre noi se naște cu un defect chit ca e fata sau băiat cu toți trecem prin multe ca le spunem sau nu

| Violleta2022 a răspuns (pentru Gabriell_Luyss_1999):

Greseala fatala, de ce i-ai cere Instagramul sau facebookul daca o ai in fata ta? De ce sa nu-i vorbesti?
Evident ca aia care are prieten, iti va spune ca nu este libera, si atunci iti ceri scuze si mergi mai departe.

Apoi, nu te astepta ca toate fetele care-ti plac tie sa te placa si ele, ca toti suntem selectivi, asa cum nici tie nu-ti plac chiar toate fetele.
Hai, cu rabdare si blandete, iesi la vanatoare!

| Gabriell_Luyss_1999 explică (pentru Violleta2022):

Asa curaj de la cineva nu am mai primit și asa vorbe de aur uau deci mai uimit în multe feluri uau bravo și mulțumesc

17 răspunsuri:
| dullcat5678 a răspuns:

Relatiile solide nu prea mai incep in online in ziua de azi.Totul e cat se poate de superficial.Si corecteaza, te rog, textul inainte sa-l scrii. Exista si semne de punctuatie pe care le poti folosi, astfel incat sa fie mai usor de citit si inteles.

| Fonk a răspuns (pentru dullcat5678):

La mine la liceu toate fetele folosesc instaul, dau scrol la lista si eu dat fallow la unu, nu prea mai e la moda big grin.
Dar asta nu inseamna că nu poate fi cum zici tu (relați solide in realitate) îi adevarat.

| Fonk a răspuns (pentru Fonk):

Inloc de "eu" am vrut sa scriu "eu"

| Fonk a răspuns (pentru Fonk):

*i0 dat fallow

| dullcat5678 a răspuns (pentru Fonk):

Si ai purtat vreo conversatie matura, cap coada? Pentru ca sa arunci cu replici la fiecare jumate de ora sau la cateva zile, cand in mod normal totul ar putea dura jumate de ora maxim, nu se poate numi interactiune normala.Valabil si pentru prejudecatile concepute dupa ce arunci un ochi pe profilul de Facebook, Instagram, etc.

| Fonk a răspuns (pentru dullcat5678):

Vere ești cam tare in gură, ce treaba ai tu cu mine, urasc oameni care isi pun pata pe tine fara nici o motivatie (macar de te-as fi injurat, da nu tu vrei sa fi cu coarne) (astea n-au fost replici, ci corecturi), si deau fost uneori sunt necesare, nu numa romane făra pic de ințeles pe care le scrii tu (că logică au).
Daca vrei adevarați replicanți ia dă un ochi pe unica mea intrebare de pe profil să vezi ce ruspuns am primit de la @dario2007 (e replicant adevarat, si numa isi pierde vremea ca n-are ce face), asa ca veziți de treaba ta, nu-i vina mea că TPU im transforma "i0"-ul în eu și a trebui să inlocuiesc "o"-ul cu o cifră. Iar iritația ta de domn să își vada de treabă. Pace!

| dullcat5678 a răspuns (pentru Fonk):

Nu ti-am facut corectura, intrebam daca pe insta ai vorbit cu cineva si s-a concretizat, sau totul s-a redus la follow si atat.Nu te ataca asa, te rog, ca nu asta am intentionat.

| Fonk a răspuns (pentru dullcat5678):

Ok, sunt prost scuzăma de intenția mea, in mare parte fetele pe care le stiu isi găsesc băieți doar de pe insta că să umble pe holuri nu știu, am niște colege de 17 ani se dau mari devoratoare de p#%e la club și nici măcar nu-s majore. Personal nu sunt genul de increzator de dateing de insta, da c*vle sunt in procent mai mare pe insta, consider. Da nu toate, sunt si fete cuminți pe insta, ce să mai, sunt toate specile pe insta cum sunt si in viața reala, (că doar au toate, nu?).
Te rog să mă scuzi, și poate vom fi parteneri de answers pe TPU. happy

| dullcat5678 a răspuns (pentru Fonk):

Nicio problema.Am inteles, totusi sustin in continuare ca aceste aplicatii complica viata tuturor in ce priveste relatiile si gasirea unui posibil partener, in ciuda a ce au promis creatorii lor la inceput.Sigur ca va suna foarte comunist laughing, dar inainte nu aveai nimic de demonstrat in online.Te intalneai in viata reala dupa o conversatie pe yahoo messenger sau Facebook si aia era.Totul era si mult mai uman astfel, superficialitatea era redusa cu mult, spre deosebire de prezent.

| Fonk a răspuns (pentru dullcat5678):

îs de aceeasi părere cu tine, instaul complică lucrurile.
Am vrut să zic că pe insta găsești mai multe c*ve.
De ce?
Nau chef să facă dateuri serioase, e mai rapid prin insta, si de acea instaul e mai plin.

Doar atat ai grijă să nuți pierzi vremea cu persoane ca acelea, fete cuminți sunt pe insta da mai puține.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Ok, în primul rand dacă nu placi la rândul tău alta persoana, nu îți bați joc, ii spui frumos sau ii dai block.
" Ce ție nu îți place altuia nu ii face" vorba aia.
De ce sa fim asa de falși?
Atat băieții cât și fetele pun accentul și pe aspect.
Adică de ce ai continuua sa vorbești cu o persoana de care nu ești atras/ a?
Asta este logica, după ce exista atracția fizica și tot ( personalitatea, modul de gândire ca te gândești și la asta) decizi dacă vrei o relatie cu persoana respectiva sau nu, niciodată nu este bine sa ne aruncam direct, o persoana frumoasa poate sa fie doar frumoasa și atat.

| Fonk a răspuns:

1.daca am fost alesi mai avem de ales DACA NUTI PLACE DE EA, DACA E OK ATUNCI NU
2.se intampla sa nu-ti dea mesaj pentru ca nu-i place, da se uita sa vada persoana, cu pozele (toate folosesc filtre)

| SamsonGamePlayYT a răspuns:

Știu ce zici. Cel mai bine ar fj să aștepți să ai 18 ani și să-ți faci cont pe Tinder, ori îți găsești una care nu postează poze dintralea pe Insta

| Gabriell_Luyss_1999 explică (pentru SamsonGamePlayYT):

Și dacă o găsești sau plătești practic nu ai făcut nimic ca nu te cunoaște și nici nu vorbește când ai găsit-o