| LifeisBlack a întrebat:

Care a fost cel mai penibil/rusios moment al vostru?
La mine a fost asa:
Eram la ziua unei prietene A si ea l-a invitat si pe baiatul pe care il plac...si la un momendat o prietena G a zis :
-Hai sa zicem fiecare de cine ne place
Au zis toti.uni au zis ca de nimeni altii au zis de cine
Dupa ce au zis toti am urmat eu :O
Si eu stateam si ma uitam pe pereti si nu ziceam nimic.
Si la un momendat zice el :
-De cine iti place?
Eu:
-De tine desteptule!))
Si dupa n-am mai zis nimic si ma uitam pe pereti)
Prietenele mele tot ziceau
Bravoooo
Insfarsit ai zis!
Sunt mandra de tine!)

Care a fost momentul vostru?

4 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Cand am mers la directoare sa ii iau un interviu, dar ea m-a trimis la un profesor universitar.

Sau, cand am raspuns la bio din genetica si am zis ca soarecii au blanita neagra, nu gri. Ceva de genul.

| al9264 a răspuns:

M-a inchis o colega in clasa si am stat singur o ora pana am prins semnal sa o sun pe mama

Am fost la baie la scoala (era o urgenta) si nu aveam hartie, dar nu m-am gandit sa intreb.

Am luat creta dintr-o clasa fara sa intreb si aproape am luat bataie

Am scris un mesaj unei colege: "pupici pe burtica" dar s-a autocorectat "lipici pe gura"

Mi-a dat un coleg telefonul cand s-a dus la baie la scoala, iar eu l-am lasat pe masa si m-am dus sa fac caterinca la banca unui coleg tamp, iar la intoarcere l-a luat de acolo si m-a pacalit ca nu e acolo, iar eu l-am acuzat pe furaciosul clasei ca l-a luat el si a fugit. Furaciosul era in spatele meu.

Stergeam tabla si a intrat profa de istorie in clasa, iar eu am dat fara sa vreau cu piciorul in scaun, iar profa...

Ieseam in graba din clasa si am daramat-o pe profa de desen care era mica. Macar nu m-a vazut la fata

samd

| Zedge a răspuns:

La banchet am vomat pe masahappy

| Agenta000 a răspuns:

Cand baiatul de care imi placea, care statea cu o banca in spatele meu a auzit cand ii spuneam colegei mele daca il plac si in pauza m-a intrebat :,, Iti place de mine?" Cand am auzit am fugit pana la toaleta fetelor, el m-a urmat si imi zicea,, stai! " Dar eu am ajuns in toaleta si i-am inchis usa in fata! In final am aflat ca ma placea, aproape ca stateam impreuna, dupa ne-am certat ca m-a imbrancit si am cazut, n-am mai vorbit vreo luna si apoi ne-am impacat, acum nu prea stiu ce o sa fac ca-ci inca imi cam place de el. :/ S-au intamplat multe de atunci, ma gandesc cum ar fi daca as fi putut intoarce timpul inapoi.