Eu am 152 cm si am 14 ani si am si eu colegi mai inalti decat mine 
dar asta e 
o sa crestem si noi odata si odata

Pai la 13 ani.adica acum ai 15  ca vad ca i pus intrebarea acum 2 ani, eu sunt fata si am 13 ani fac handball de 2 ani si sincera sa fiu parca cresc din ce in ce mai tare cam din saptamana in saptamana, toti spun ca la volei te inalti. da e bun si voleiul dar mai bun e e la handbal pentyru ca trebuie sa sari sa arunci la poarta.

Fa multe sarituri si flotari. Daca vrei sa te inalti repede pride-te cu mainile de o bara si stai asa pana iti amortesc mainile si picoarele.
					Eu fac 13 peste o luna si am 1 58 nu te lua dupa alti cu lasate de volley
... eu fac volley de 2 ani si vreau sa iti spun ca anul trecut prin ianuarie aveam 1 49  si acum am 1 58 deci am crescut mult datorita ascestui sport asaa ca ascultama e foarte bun volley-ul si te mai sfatuiesc sa lucrezi la spalier crede-ma

Hei baiete cred ca ar trebui sa joci mai mut volei si sa lasi scoala deci ![]()
![]()
 si eu am aceeasi  problema

Nu prea ai cum. am 1.68 si ma gandeam ca is prea inalta si plangeam si sti? mi-a trecut. sunt chestii mai importante decat inaltimea si cat de grasa slaba sunt si bla.traieste-ti viata ca n-are nici o treaba cu inaltimea.Pentru inaltat:baga in tine euri si prectica sporturi foarte multe(nu lasa voleyu e sanatos.bafta)
					Pfffff am si eu tot 13 ani sh am de abia 1,   52
 daca as avea 1.65 as fi in al 9-lea cer :X parintii mei sunt pitici si nu cred ca o sa cresc mai mult de 5 cm, faza cu inotul s-ar putea sa mearga as vrea si eu sa ma duc dar ar trebuie sa fac mereu naveta in oras

Pai am citit intr-o revista ca daca dormi cu picioarele intise noapte cresti cam 3 cm pe luna.succes!

Mda. si eu am 13 ani si am 1.41 ianltime 
 am incercat toate sporturile nu a mers altceva ce pot face?

Hei, am 15 jum si doar 1.50
 deci nu te obosi esti bine
!
Pupici>