| arriadnna a întrebat:

Ce este un ultrabook? ce puteti spuni despri el? ce si cum este?

Răspuns Câştigător
| MxaaMelly a răspuns:

Hei >:d<
Poi cum sa incep?thinking
Ce trebuie să știm, în mare, despre un ultrabook este că trebuie să fie foarte subțire, să iasă din stand-by foarte repede și să aibă o autonomie ridicată. Cu aceste trei principii de bază, Intel a formalizat o rețetă pentru acest tip nou de dispozitive. Ca un portabil să intre în categoria ultrabook-urilor, el trebuie să respecte normele și standardele impuse de Intel.

Un ultrabook al cărui display măsoară până la 13, 3 inci în diagonală nu poate avea mai mult de 18 mm în grosime. Pentru cele cu display de 14 inci sau mai mare, cum ar fi ultrabook-urile ASUS S Series, limita maximă este de 21 mm.

Autonomia minină pe care o poate avea un ultrabook este de 5 ore, dar modele deja existente precum Zenbook-ul și Zenbook Prime se îndepărtează mult de această limită inferioară.

O trăsătură interesantă a ultrabook-urilor este durata în care acestea trebuie să fie pregătite de lucru. Din stadiul de hibernare, un ultrabook trebuie să iasă în maxim 7 secunde. Când vine vorba de modul stand-by, resume-ul este aproape instantaneu, poate dura maxim 2 secunde.

1 răspuns: