|

Ce-i place unei fete la un baiat si cum iti dai seama ca te place?

! Funda mare!Sa vie clar, sunt baiat, 12 ani!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

La un baiat ne place foarte mult fata, cand ne uitam la el trebuie sa ii vedem un zambet cel putin ca sa ne atraga. Atunci cand il vedem zambind ne face si pe noi sa zambim. Apoi vine comportamentul, trebuie sa fie un comportament normal, nu neaparat unul vulgar ca sa ne atraga atentia. Ne place sa avem interese comune, sau activitati comune, ca sa avem despre ce sa vorbim cu ei. Nu ne place cand ni se adreseaza urat din prima, si mai ales, nu ne place sa va laudati in fata noastra. Doar fiti cat se poate de naturali. Cum sa iti dai seama... aici nu stiu, nu stiu cum reactioneaza fata aceea cand ii place de cineva deci...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Pai, suntem prieteni, sa zic, mai apropiati, Marti mi-a spus ca-i plac ochii mei si ca sunt frumosi. Joi la sport m-a chemat sa joc ceva cu ea si celelalte fete si a zis " Joaca numai fetele, nu joaca niciun baiat in afara de... ( numele meu )! ". Vineri ma pmungea incet zambit cu dgetul in ubraz.
S-ar putea sa ma placa, ne cunoastem de vreo 5 ani, ii cunosc mama ( ne-a fost profesoara ) ea imi cunoaste toata familia. S-ar putea sa se formeze o relatie?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru XanderLightBow):

Aaa, pai atunci s-ar putea sa te placa sigur. big grin Vorbeste cu ea, spune-i ca o placi si vezi daca vrea sa fiti impreuna [daca vrei si tu desigur]. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In general o fata serioasa cauta un baiat educat, care se comporta frumos si arata bine, daca este amuzant, cu atat mai bine. Nu zic ca aspectul fizic nu ar conta.
Daca vrei sa afli daca te place:
intreab`o thinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:


unei fete ii place la un baiat..simtul umorului, sa fie vesel sanu se supere de orisice.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează