| Mihai201200 a întrebat:

Ce parere aveti despre liceul Cronos? Profesori, elevi etc.
funda

Răspuns Câştigător
| Catalina1388 a răspuns:

Buna,
Raspunsul meu este cam tardiv, insa poate te mai ajuta. Sunt cls. a XIII-a la Cronos si... nu ti-as recomanda sa vi aici. Am dat timp de 3 ani cate 1400 lei, iar acum dau 1600 ca sa nu beneficiez de nimic. Doar niste suporturi de curs (100lei) din care nu pricepi nimic. De ex: la BAC o sa dau info. La ore nu am inclusa aceasta materie. Cand am intrebat la secretariat cum e posibil sa nu facem la ore o materie de BAC mi s-a spus "cauta pe net". Pai... daca imi iau materiile de pe net de ce mai dau o gramada de bani scolii?
Ca idee, la mate ni s-a spus clar: vor intra in prima sesiune de examen doar 3-4 (din aprox.30), iar restul vor intra in a doua sesiune pentru ca daca intra toti in prima si pica. scade media liceului. Nu prea mi se pare normal ca profesorul sa aleaga daca eu sunt sau nu un om competent sa invat...
Am ales ca anul asta sa ma prezint la ore doar la lucrari ca sa inchei mediile, iar in rest... invat acasa.
Cred ca se putea mai bine. Ceva mai mult suport si interes din partea scolii ar fi fost ok.
Anul asta ni s-a zis ca se scumpeste scoala cu 200lei fata de 9-12 insa nu ne vom mai cumpara suporturile de curs (fara de care in anii anteriori daca nu le aveai... nu ti se incheia media). Ghici ce? S-a scumpit si scoala si surpriza! cumperi si suporturi... Si uite asa am ajuns la 1800lei.
Gandeste-te bine ca nu e ok. Sunt profesori platiti suplimentar ca sa vina si nu ii intereseaza daca pricepi sau nu. Considera ca daca esti la Fr esti un dobitoc. Insa se inseala amarnic...

7 răspunsuri:
| djteo2011 a răspuns:

Fugiti de scoala cronos, in ultimul an va lasa special repetenti ca sa mai platiti inca odata, profesorii vor sa va treaca dar patronii nu vor.In special scobitoarea aia de Ana Maria Vulcan.Ar trebui facut un forum liceul cronos, forum scoala cronos a existat la ei pe site, dar nu le convenea sa se afiseze adevarut despre scoala si au renuntat la el.

| mihaela888 a răspuns:

Buna tuturor, la fel ca si Catalina nu va sfatuiesc sa mergeti la Cronos, isi bat jog de bani vostri dar si de voi, nu ii intereseaza decat banii si daca sant cat se poate de multi cu atat mai bine, va cer bani pe suporturi (100 lei) pe care le cumparati degeaba si pe deasupra trebuie sa va chinuiti sa le si completati, diplomele mentionate nu vi se acorda la sfarsit asa cum va promite conducerea, profesori indiferenti, colaborare institutie elev nu exista, va ia banii degeaba, ca raspuns la toate solicitarile voastre sant indiferente, nule, deci NU MERGETI LA CRONOS SPER SA INTRE IN FALIMENT ACESTI CRETINI, NESIMTITI.

| fonfi22000 a răspuns:

Jalnici, Du-te sa dai bani la un alt Liceu unde le pasa de tine.

| Dracusor_Alcady_1976 a răspuns:

LICEUL CRONOS
Niste cretini.Iti dau asigurare la inceput cand te inscrii la ei ca nu vei avea probleme pe parcursul anilor de studii pana in ultimul an cand atunci vor sa inveti ca sa poti sa treci de examene.Nu te ajuta cu nimic.Desi anterior iti spun ca nu vor fi probleme si ca vei fi ajutat.In final te lasa balta.Asa s-a intamplat si anul acesta (2012)
Au lasat o gramada de elevi repetenti, asa ca, NU MERGETI LA CRONOS CA NU AVETI SANSE SA PROMOVATI LA FINAL! O sa dati banii de pomana si ramane-ti cu gura cascata, ca altceva nu primiti de la ei!

| fonfi22000 a răspuns (pentru Dracusor_Alcady_1976):

Buna ziua,

eu sunt una dintre elevele repetente...
asa cum au spus si ceilalti... a fost totul roz 4 ani de zile... la inceput au zis ca va fi totul ok si ca nu vom avea probleme cu admiterea.
Am ajuns in clasa a XIII-a, si in acest an dupa ce ca sa s-a scumpit taxa scolara, au venit si cu pretenti sa stim materiile ca si cum am fi fost la zi ( in situati in care in cei patru ani, s-au tot schimbat profesori, si nu s-a invatat mai nimic).
Asa ca dupa un an de zile in care am fost la toate examenele mai putin la trei materii, m-am trezi la sf de an ca am de dat 3 examene pentru a incheia media la cele trei materii. Am luat la Romana, am avut de dat la inca doua corijente si se pare ca nu m-au trecut, nu am crezut o secunda ca nu ne vor trece( au zis ca nu mergem in prima sesiune de BAC ca nu suntem foarte bine pregatiti ) macar cu un 5, nu sunt de 10 pentru ca stiu ca nu am cum sa invat intr-un an toata materia.

Asa ca va sfatuiesc, FUGITI DIN LICEUL CRONOS IN CLASA A XIII - a!

| RuxandraCoruz a răspuns:

Pe mine m-a uimit ca exista asemea licee la noi in tara. In primul rand la capitolul securitate au nota 10 deoarece portile raman inchise pe durata cursurilor. Referitor la absente, daca elevul nu ajunge la ore, secretariatul suna toti parintii copiilor care lipsesc, deci stii exact unde e copilul tau. In plus copiilor li se ofera fise de lucru si alte materiale suplimentare. Este un liceu in care sunt incurajati sa participe la competitii nationale si internationale si in care tu, ca parinte, esti complet informat de tot ceea ce se intampla.

| Enachestef a răspuns:

Buna ziua! Ma numesc Enache Stefan si nu ma ascund in anonimat. Am fost elev al liceului Cronos frecventa redusa in perioada 2014-2019.Foarte multe persoane nu inteleg ce inseamna frecventa redusa, de aceea vin cu mentiunea ca aceasta se refera mai mult la studiu individual al elevului, exact cum este in cazul studiilor universitare. Din pacate, directorii, profesorii si secretara acestei insititutii nu au avut capacitatea mentala si profesionala de a explica aceasta situatie. In concluzie, pentru a promova, elevul trebuie sa caute sa se instruiasca singur intrucat reperele primite de la liceul Cronos sunt vagi si neclare, insuficiente pentru absolvire, promovare Bac. Am tot citit in diferite forumuri, ca o anumita"scobitoare", directoarea"vulcan" ar fi responsabila pentru slaba pregatire a elevului si devenita astfel autorul moral al lipsei de promovare in clasa a XIII-a. In toti acesti ani petrecuti la liceul Cronos, eu am observat-o doar de doua ori pe aceasta persoana, neschimband niciun dialog cu aceasta. Analizand-o cu atentie, am constatat caaceasta este o persoana slaba si chinuita de probleme probabil personale. In ceea ce priveste intreg personalul, acestia sunt niste oameni cu multe dificultati si frustrari, pe buna dreptate, intrucat mergi la scoala, inveti, iti tocesti coatele pe bancile gimnaziale, liceale si universitare, crezand ca ceea ce vei face in viitor va ajuta si va modela o noua generatie, dar in momentul cand vei lua contact cu societatea actuala, te vei lovi de un zid alcatuit din oameni de proasta calitate, dar cu pretentii uriase. Eu personal nu am promovat in ultimul an din motive personale, vazand societatea actuala si confruntandu-ma cu depresia si capacitatea de a observa astfel de lucruri. Pentru cei ce doresc sa se inscrie la acest liceu, le recomand sa mearga cu incredere, fara nicio retinere si lectia pe care o veti invata astazi este sa nu mai ascultati de sfaturi eronate sau sa cititi despre frustrarile celorlalti. Daca nu ma credeti, intrebati de mine, Enache Stefan si despre ce fel de om am fost in cadrul liceului si nimeni nu va putea afirma ca am fost un om prost, lipsit de educatie si inteligenta. Mult succes!