|

Cum fac sa nu ma mai atasez de persoane atat de repede..si cum scap de dor?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Buna, sunt in aceeasi situatie ca si tine, sunt o persoana care se ataseaza foarte repede de multe persoane, care probabil nu merita acest lucru din partea mea.

Daca asa esti tu, nu incerca sa schimbi asta, va exista si acea persoana care nu o sa plece din viata ta, indiferent de greutati, nu toti oamenii sunt la fel, sunt multi oameni buni la suflet si sunt la fel de multi oameni care se ataseaza de persoane la fel ca tine.
Tu trebuie doar sa astepti, in timp o sa incepi sa nu te mai atasezi la fel de repede, daca o sa ai esecuri pe planul asta.
Nu te schimba pentru ca vrei sa fii un om mai diferit, fii tu, cineva o sa
TE VREA asa cum esti!

Cand vine vorba de dor, aici e mai greut.Sa iubim, sa ne fie dor, sa fim tristi, sa fim fericiti, toate astea fac parte din noi, oamenii, din pacat nu suntem roboti.
Sa spui ca vrei sa scapi de dor, cand oricum subconstientul o sa iti adica mereu de aminte indirect de anumite zone pe unde umblai cu persoana respectiva, de momentele singuri, chiar si de lucrurile marunte care au legatura cu acel cineva, e imposibil sa scapi de asta.
E ca si cum ai spune ca vrei sa scapi de fericire, dar atat timp cat exista motive care sa te faca fericit, nu o sa poti, la fel si in cazul dorului, atat timp cat exista motive sa iti fie dor, nu o sa scapi de el.

Poti insa sa cunosti persoane noi, pentru a inlocui persoana respectiva, mereu exista cineva mai bun, in toate domeniile..doar trebuie sa il gasesti.

Sper ca ti am fost de ajutor si sper totodata sa nu incerci sa te schimbi in legatura cu atasamentul fata de persoane, pentru ca exista atatea persoane care o sa te iubeasca cu adevarat pentru ca esti asa, speciala.
O seara placuta iti doresc!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Fii mai indiferentă, nu mai da importanță celor care nu merită.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu cred ca este o problema. Timpul le va rezolva pe toate. Nu uita ca asa e in viata: unii intra, iar altii ies din viata ta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu prea ai ce să faci, cred eu. Unele persoane se atașează mai repede, altele (aici și cazul meu) nu se atașează mai deloc, sau foarte greu.
Cum poți scapa de dor? Activități. Începe să scrii ceva, ține un jurnal. Scrisul ajută foarte mult. Exprimă-ți emoțiile prin scris, dar nu neapărat public. Și nu trebuie să arăți cuiva. Fă în așa fel încât să fie intim. Fă plimbări prin aer liber. Încearcă să comunici cu alte persoane. Dezvoltă relații noi. Dar nu toxice. Citește. Dar nu cărți de dragoste. Ceva care să te ducă cu gândul departe. Plimbări cu bicicleta. Sunt multe chestii pe care le poți face ca să uiți de persoana de care ți-e dor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează