|

Cum pot afla daca o fata ma place? Dau funda

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

E o intrebare puerila (copilareasca), dar iti ofer cateva sugestii. Am precizat asta deoarece fiecare om se manifesta diferit cand vine vorba de sentimentul de dragoste/a placea pe cineva.
In principiu poti intreba direct persoana pe care o placi, dar exista riscul ca ea sa nu aiba acelasi sentiment, iar tu sa te intristezi. Cand vrei sa faci o marturisire trebuie sa ai in vedere si caracterul persoanei; adica: daca te refuza politicos sau spune tuturor ce simti pentru ea -> reactia sa comportamentala.
Cand cineva te place de obicei iti ofera atentie: te intreaba ce faci, cum te simti, te priveste duios/pe,, furis,,/insistent si zambeste; e fericita in prezenta ta; isi doreste sa fie alaturi de tine, vorbeste frumos despre tine altor persoane. Ai si indicatori comportamentali precum roseata in obraji cand te intalneste, transpirarea palmelor, nu isi gaseste cuvintele, dilatarea pupilelor, corpul indreptat spre tine, apropierea dintre tine si ea (spatiul personal) etc. Ce am mentionat nu se aplica tuturor. depinde fiecare cum simte.
Alta posibilitate e sa o inviti la un suc, la cinema/teatru si vezi ce si cum raspunde (tonalitatea vocii: un,, nu,, rostit timd e diferit de un,, nu,, ferm insotit de o incruntare a sprancenelor).
Inca o modalitate: trimiti un prieten/o prietena sa ii transmita subtil ca o admiri, apoi sa o intrebe ce parere are si ea despre tine - daca sentimentul e reciproc.
Stii, cand placi pe cineva si daca si acel cineva te place... totul vine de la sine. Nu e nevoie sa citesti carti sau sa ii intrebi pe ceilalti, iti vei da seama singur. Din experiente ale vietii vei invata sa citesti in ochii celorlalti ce simt.

1 răspuns:
| a răspuns:

Salut
Eu am o metoda care merge mereuu
1. Modul normal ---- te prefaci ca te lovesti. improvizezi tu. fa ce vrei numai sa pari lovit ( fa o in viata reala nu pe mess ) loveste te in fata ei cel mai imp. si daca vine la tine repede ii place de tine.
2. Modul sf --- prefa te ca te lovesti rau de tot daca se poate si cu sange fals, si spune i replica de cucerit : Daca mor, sa stii ca te am iubit.
Enjoy happy