|

Cum pot sa localizez un numar de telefon? adica cum aflu cine e persoana care ma suna? pot sa aflu unde sta daca ii stiu numarul de telefon?

ma exaspereaza...nici noaptea nu pot dormi din cauza luistraight face at wits' end trebuie sa inchid telefonul ca sa stau linistitastraight faceva rog sa ma ajutati...

13 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

laughing omu' o da in S. F.-uri cu S.R.I-ul... Daca vrei sa fii smecher, analizezi situatia, si deschizi gura doar daca esti constient ca stii mai mult decat ceilalti si le poti da peste nas. daca nu, taci pur si simplu

12 răspunsuri:
| explică:

@tomcruise- daca eu am pana in 12 ani tu ai pana in 5 ani sigur.hee hee

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Tocmai de-aia...sunt pe abonament crying

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie sa faci o plangere la politie si dupa aceea te duci la operatorul tau de telefonie si le ceri aceste detalii. dar trebuie plangere, altfel nu vor sa iti dea detaliile, e confidential

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ne mai si minti... De ce nu spui ca vrei sa stii care e tipul care te place, pentru ca mai mult ca sigur e baiat. Nu mai ai rabdare, esti curioasa, poate banui pe cineva si chiar ai vrea sa stii daca el este. Daca taicatu, unchiul sau cineva cunoscut ar lucra la S.r.i. (Serviciul roman de informatii) sau ai fi ruda cu Basescu ai putea localiza apelul, apropo si fluxul de date pe interneu, chaturi, forumuri etc, sunt monitorizate de s.r.i,au un departament special. Nici la operatorul tau de tel. Nu poti afla, e o intreaga procedura care te face pana la urma sa renunti. Asa ca mai asteapta si tu, ca nu o fi foc, va aparea el. Oricum le consider glume infantile(de copii) cred ca el are pana n 12 ani si tu la fel, banuiesc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacat sa faci plangere la Politie, mai bine restrictionezi apelurile primite de la nr. in cauza, direct de pe telefonul tau. Asta inseamna ca primesti apelul, dar telefonul nu mai suna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trimite'mi mie numarul de telefon si scrie'mi si orasul in care stai. Am mai rezolvat eu dinastia, nu intreba cumwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu zic ca, cel mai bine ar fi sa il tii pe silentios. nu-i respinge apelul, nu-i raspunde sau altele, pentru ca va continua sa te streseze. ai mai putea sa iti inchizi telefonul' o zi sau doua si probabil ca va crede ca ai alt numar. o alta varianta ar fi sa selectezi ca acel numar sa nu te mai poata suna, sa ii arate ocupat mereu. cred ca e mai simplu sa alegi una dintre variantele astea, dar daca, chiar doresti sa ii faci plangere, e alegerea ta tongue.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Schimba-ți cartela(in caz ca nu ești pe abonament)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tarziu, eu sunt adi. ajuta-ma si p mine cu o chestie d asta t rog.Am p cineva care ma dispera cu injuraturi si amenintari, am fost la politie si au zis ca doar pentru mesaje nu pot face nimic, abia dupa c imi face ceva la masina(ca prin asta ma ameninta)zic astia sa vin sa depun plangere.am nr, cand il sun nu vb ca zice ca il recunosc. vb cu mine doar prin mesaje. poate sa ma ajute cineva sa-mi spuna cum l-as putea afla?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Cele mai multe dintre victimile pierderii ori furtului telefonului mobil afla abia dupa tristul eveniment faptul ca exista aplicatii software destinare localizarii propriului telefon. Acestea trebuiesc insa instalate pe telefon inainte ca acesta sa fie pierdut, instalarea de la distanta ori activarea remite a unui serviciu de acest fel fiind imposibila.

Internetul abunda de explicatii privind felurite metode de localizare a unui telefon mobil pierdut ori sustras. Nu ne vom opri asupra acestora, cele mai multe dintre ele avand ca numitor comun necesitatea instalarii pe telefon a unei aplicatii software tip Find my phone ori activarea unui serviciu web. Niciuna dintre solutiile descrise nu prezinta vreo metoda de localizare a unui telefon mobil de tipul feature phone (non smartphone) ori a unui smartphone fara a beneficia de amintitele aplicatii software ori macar de cooperarea detinatorului telefonului mobil.

Este vehiculata si ideea localizarii telefonului mobil de catre operatorul GSM, situatie care corespunde adevarului (din punct de vedere al posibilitatilor tehnice) dar care nu este pusa in practica in Romania din pricina unui vid legislativ in materie: neavand obligatia de a face acest lucru, operatorii nationali refuza oricare dintre cererile de localizare a unui telefon pierdut, sosite de la o persoana fizica. Acestia raspund pozitiv doar la solicitarile organelor de urmarire penala. Fara a lua exemplul altor tari europene, in Romania nu functioneaza nici blocarea unui telefon sustras, in baza IMEI-ului acelui telefon.
Legendele urbane in materia recuperarii unui telefon pierdut fac trimitere si la mitul localizarii prin IMEI, mit partial adevarat. Partea care scapa intelegerii celor mai multi este faptul ca localizarea unui mobil prin IMEI este accesibila exclusiv organelor de forta ale statului (prin utilizarea de aparatura speciala de interceptare cu capabilitati de localizare), ori operatorului GSM prin intermediul localizarii GSM (triangulatia GSM)....2005 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

0749761896

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează