|

Cum sa fac o conversație cu o fata pe care o plac? I-am scris Bună! si nu mi-a spus nimic, cum trebuie sa incep conversația? Dau funda

3 răspunsuri:
| a răspuns:

"cum trebuie sa incep conversația"

deja ai inceput-o. Dacă vezi că nu răspunde, schimbă... interlocutorul

| a răspuns:

Pentru inceput, te asiguri ca nu incepi conversatia cu:"
"Buna"
"Ce faci?"
Sau orice alt compliment.

De ce?

Pentru ca, acestea sunt cele mai banale si comune abordari.
Abordari pe care fetele le primesc zilnic, prin urmare stiu ca urmeaza o conversatie plictisitoare, prin urmare vor sa o evite refuzand sa-ti raspunda la mesaj.


Pune-te in urmatoarea situatie:
Daca tie iti dau 10 fete zilnic, mesaj cu "Buna", ce vei face?
Vei raspunde la toate?
Poate in primele zile, dar dupa cateva zile, deja nu-ti va mai pasa si nu te vei mai deranja sa raspunzi la aceeasi intrebare.
Ei bine, asa fac si ele

Daca vrei sa incepi o conversatie, asigura-te ca o vei face diferit, asigurate ca exprimi ceva prin intrebarea aia, ca arati ceva, nu doar ca esti un tip banal ca oricare altul.
Fii indraznet, si incepe o conversatie intr-un mod jucaus, eventual chiar putin arogant, si vei avea mai multe sanse sa primesti un raspuns decat daca ai incepe conversatia cu "Buna".

Cat despre conversatie, asta ar trebui sa vina de la sine.
Acel prim mesaj, poate dicta parcursul conversatiei.
Daca tu incepi cu "Buna" conversatia e deja previzibila.
Cel mai adesea suna cam asa:
Tu:Buna
Ea:Buna
Tu:Ce faci?
Ea:Bine

Si aici te-ai impotmolit deja

Sau, ea raspunde cu :Bine, tu?
La care tu raspunzi :Bine (sau orice altceva) moment in care ea fie nu zice nimic, fie zice ceva neutru gen "Dragut".
Atunci incepi sa te impacientezi, ramai fara panica, si cel mai adesea esti tentat sa o dai in lucruri banale, gen, scoala, sau mai grav, incepi sa-ti expui interesul fata de ea sperand ca ea simte acelasi lucru, lucru care e total gresit.
Gandeste-te si tu, modelul de mai sus, e cel mai prost mod de a purta o conversatie.
Ce sanse crezi ca ai la o fata cu o asemenea conversatie?
Ei bine minime, spre inexistente.
Daca nu ma crezi, gandeste-te altfel, daca tu ai avea sanse, si ea ar accepta sa iesiti, sa va cunoasteti, sa fiti impreuna, dupa o asemenea conversatie, oare nu la fel au sanse si ceilalti 8 tipi care i-au dat mesaj in aceeasi zi?
Ce parere ai avea tu despre respectiva? Ai mai vrea sa vorbesti cu ea?
Crezi ca ai putea fii diferit cu ceva fata de ceilalti 8 care au purtat aproximativ aceeasi conversatie? Crezi ca ai putea fii tu alesul cu care-si petrece ea timpul?

Categoric nu.

Tocmai ti-am demonstrat ca genul de conversatie pe care esti obisnuit sa o porti nu functioneaza.

Ce e de facut acum?

Ei bine, te asiguri ca ai inteles mesajul de mai sus.

Odata facut acest prim pas important, te duci pe profilul ei si incepi sa observi diferite lucruri menite sa te ajute sa incepi o conversatie.
Daca primele lucruri pe care le observi, sunt formele ei, ce frumoasa e, si ce ochii frumosi are, ei bine, e momentul in care te duci si faci un dus cu apa rece.
Dupa ce tremuri din toate incheieturile, te intorci si o iei de la capat.
Si vei face asta pana vei observa mai mult decat observa majoritatea tipilor care-i urmaresc profilul, adic, o vei face pana cand vei observa mai departe de aspectul ei.

Cam ce ar trebui sa observi?
In general, lucruri si locuri pe care le face, le frecventeaza in mod frecvent.
Gusturile ei, atitudinea ei.

Ei bine, cel mai adesea, cand vei observa aceste lucruri, deja vei avea in minte unele intrebari, sau presupuneri, ei bine, ele sunt raspunsul, folosindute de ele, poti incepe conversatia intr-un mod original, sau cel putin, te vei folosi de ele oferindui contrast banalului inceput astfel, din"Buna, ce faci?" mesajul va suna "Buna, ce faci tu, narcisista mica?"
Asta e un exemplu, sa vezi cam, cum ar trebui sa sune cel putin un mesaj de inceput.
Si am profitat de ocazia asta sa-ti ofer un "model" pe care-l poti folosi daca respectiva fata are poze doar cu ea, si nu lasa sa se observe nimic altceva.
In celelalte cazuri, cand pozele ei vorbesc, mesajul poate suna complet diferit.


De ce e diferit "Buna, ce faci tu, narcisista mica?" de "Buna, ce faci?"?
Pentru ca, folosesti presupuneri, nu conteaza ca e gresit, conteaza ca te diferentiezi de ceilalti, ca cel putin aparent, pare ca ai observat ceva in plus fata de ceilalti, si mai mult de atat, printr-un mesaj de acest gen, ii arati ca ai si o oarecare incredere in tine, si ca nu esti tocmai unul din tipii banali cu care are ea de a face zilnic.
Ba mai mult, acest gen de remarca, in general starneste conversatia, astfel, in loc sa raspunda la banala intrebare "Buna, ce faci?" ea se va concentra pe remarca ta rautacioasa, fie scuzandu-se, fie incercand sa te invinovateasca, sau eventual incercand sa te convinga ca ceilalti tipi cu "Buna, ce faci?" nu o considera la fel de narcisista cum o consideri tu.
Ce inseamna asta?
Inseamna ca conversatia va putea continua, inseamna ca-i starnesti emotii, deci, dintr-o intrebare plictisitoare, ai transformat-o intr-o intrebare provocatoare de emotii, iar de asta se poate profita pentru a lungi conversatia.
Acum desigur, cel mai adesea se va intampla ca ea sa te contrazica, mare atentie aici, ca daca te modelezi "ca plastilina" dupa ce vrea, ce spune ea, ai gresit, indiferent de modul in care ai inceput.
Daca spui ceva, trebuie sa ai ceva argumente, nu conteaza ca sunt 100% reale, sau 100% false, conteaza sa ai ce-i spune, sa-i arati ca esti sigur pe tine, ca ai incredere in ceea ce spui.
Daca ea te contrazice, moment in care tu te schimbi radical, si incepi sa te scuzi, sau sa fii brusc de acord cu ea, vei parea doar un mascarici, iar aici, nu vei face nimic altceva decat sa te impotmolesti.

Acum, considerand ca ai citit raspunsul cu atentie, sper ca ai inteles ideile pe care ti le-am impartasit.
Si anume:
De ce nu va functiona un mesaj gen "Buna"
De ce trebuie sa fii diferit de ceilalti
Cum trebuie sa arate un mesaj

Si, ultima, dar si cea mai cu subinteles parte, de ce nu e suficient sa incepi un mesaj bine.

Multi fac greseala sa caute diverse replici de agatat, sa ceara diferite moduri de a incepe o conversatie, dar replicile de agatat, nu functioneaza, si, indiferent de modul in care incepi conversatia, daca imediat dupa conversatie incepi sa faci greseli, inceputul va fi dat uitarii in scurt timp.

Retine!

De multe ori, nu conteaza ce spui, ci modul in care o spui.
Una e sa spui ceva banal, cu teama, alta e sa o spui intr-un mod natural, increzator, jucaus.

Nu exista replici, sau mesaje care sa-ti ofere un succes garantat.
Poti sa ai cel mai bun mesaj, daca respectiva tipa sta cu mintea la un altul, mesajul tau, oricat de bun este, poate sa fie un esec.

Degeaba incepi bine, daca sfarsesti prost.


Cam asta e tot ce am avut de spus, sper ca ai inteles tot ce a fost de inteles.

| a răspuns:

Dacă nu ți-a raspuns înseamnă că nu o interesează să vorbească cu tine.
Las-o și caută pe altcineva.