|

Cum sa imi fac prieteni?

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Simplu: iesind afara din casa, vorbind cu vecinii, colegii de scoala, rudele samd.

| a răspuns:

Asta mă tot întreb și eu și nu am nicio idee. Tot sper să găsesc un răspuns.

| a răspuns:

Ca sa iti faci prieteni trebuie sa fi selectiva, asta ar fi o sugestie (adica sa vezi cu atentie cum sunt persoanele), iar in ceea ce priveste metodele prin care sa iti faci prieteni, pai trebuie pur si simplu sa ai curaj sa socializezi, sau sa cauti un motiv, un lucru in comun astfel incat sa te bagi in discutie cu acele persoane, sau chiar din chesti simple poti incepe sa te cunosti cu acele persoane, sa le faci un gest, sa le arati ca ti-ai dori sa te imprietenesti cu ele. Daca vrei ca aceia sa fie prietenii tai, trebuie sa arati ca esti interesata de ei si sa le castigi increderea, si tot vorbind cu ei deveniti prieteni.
Nu trebuie sa ai nu stiu cat de multi prieteni pentru ca multe prietenii din acestea pot deveni superficiale, poti avea putini, dar la care sa tii foarte mult.

| a răspuns (pentru Jouliete):

Selectiva?
de ce, tu esti prea perfecta?
Daca eu iti zic ca nu imi place de tine ca ai o nara mai mica si una mai mare, sau mai stiu eu, si ca nu vreau sa fim prieteni, ti-ar conveni?
Prietenii nu ti-ii alegi.In prima faza iti faci cunostinte, abia apoi selectezi din ei, pe cei cu care ai cele mai multe lucruri in comun, de regula, apoi aia sunt prieteni.
Si din aia vei tot selecta pe parcursul vietii, pana la un moment dat, cand vei vedea ca nimeni nu ti-a fost de fapt prieten. Si daca nu mai ai si alte optiuni de rezerva, cand se intampla asta, ai belit-o laughing) Deci trebuie sa te acoperi de pe acum. Familly 1st happy

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma refream selectiva nu la aspect ci la comportamentul lor care poate fi unul negativ, trebuie sa ai o persoana buna langa tine, nu o persoana care iti vrea reaul.

| a răspuns:

Fii tu însuți. Fii amuzantă, iti trebuie in mare parte simțul umorului, nu trebuie sa fii timidă, in rest, totul vine de la sine.