|

Daca am stat azi sa lucrez la mate o oră și ceva, credeți că mă ajută sau e egal cu 0? Eu care nu lucram deloc în trecut.Și dacă o țin tot așa credeți că aș avea șanse să iau 5 la bac, fara meditație?

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Cu cat lucrezi mai mult cu atat iti cresc sansele sa intelegi mai bine si sa te descurci la rezolvarea exercitiilor. Iti spun din proprie experienta. Lucreaza cat de multi poti dar sa nu uiti sa iei si pauze. Bafta cu bacul!

| a răspuns:

Daca stii programa si tipurile de exercitii, ai de unde sa te inspiri si rezolvi corect (sau ai rezolvarea completa), sigur ca da. Esti a 12-a?

| a răspuns:

Daca chiar ti-e teama ca nu iei 5, aloca zilnic 1.5 ore pentru exercitii, (faci tot din manual, + dintr-o culegere), iar unde nu esti sigura ca e bine, intreaba profesorul la clasa sau un/o coleg/a care se pricepe.

Daca te temi de analiza, pune accent pe algebra, trigonometrie si geometrie in primul rand, urmand ca la analiza sa inveti intr-o prima etapa formulele de derivare, si apoi sa incerci cu chestii de baza.

Cu cele complicate e pacat sa pierzi timpul.

| a răspuns:

Daca o ti asa si nu le faci in bataie de joc, sunt sigur ca ai putea si 7. Poti sa ii ceri sa se uite profesorul la rezolvari cand ar avea timp. (profesorul meu s-ar fi bucurat chiar).

| a răspuns:

Eu cred că atâta timp cât ești o persoană conștientă că exercițiile sunt bine rezolvate și atâta timp cât urmezi bine programa, poți lua și mai mult de nota 5 la bac. Este bine că te-ai imobilizat de acum și ai început să înveți pentru bac, dar să nu te abați, continuă tot așa în fiecare zi până ajungi la ziua în care ai de dat bacul. Chiar dacă nu ai lucrat la matematică serios din timp, sunt șanse să te descurci bine chiar dacă te-ai apucat de acum. Depinde însă numai de tine să ai ambiția să continui și iar să continui să lucrezi la matematică.
Știi și tu cum se spune, "mai bine mai târziu decât niciodată".winking

| a răspuns:

Da mult mai bine o ora decat nimic credema.Incearca sa te concentrezi cat mai mult in aceea ora(2-3 ore cu mintea in alta parte