Depinde, în unele momente as fi cea mai bogată fată de pe pămînt dar în unele aș avea un venit mai modest, dar niciodată nu aș fii săracă pentru că oricât de tristă aș fii mereu prietenii îmi sunt aproape și mă înveselesc.
Eu as avea mereu banii...si as fi putred de bogata...pentru ca nu trece o zi fara sa rad sau sa zambesc deci pot sa spun ca eu nu sunt trista niciodata!
Pai daca arr fi moneda oficiala fericirea ar trebui sa dai din ea ca sa iti cumperi altceva, care te face fericit si deci vei fi fericit pe vecie!
OoOoOoOoO. As fi saraca, nu ca as fi vreo emokista care isi uraste viata, insa in viata mea e cam complicat cu fericirea, nu mi se intampla mai nimica bun, dar nici numaim nenorociri. Tot ce spun e ca as fi pe strazi fara niciun ban!
Cataline, fericirea e relativa. Am fost "bogata" prima perioada a vietii si "saraca" in a 2-a jumatate a vietii. Nu stiu daca fericirea si bogatia fac tandem impreuna. La mine n-a fost asa, nu pentru ca n-am stiut sa pastrez sau sa ma bucur de ce am, ci pentru ca soarta de multe ori iti e potrivnica si nu mai esti tu cel care hotaraste. De exemplu: acum 8 ani mi-a murit sotul, iar acum un an, fiul. Cum pot fi "bogata" astfel?
Fabric fericire atat de mult incat daca fericirea ar fi moneda oficiala as face spalare de fericire in masa!
As fi dator vandut. Dar comisioanele pentru refinantarea creditelor contractate in aceasta moneda cat ar fi? Si ce institutie de credit ar accepta sa le refinanteze?
Pai poate as fi foarte bogata.
Probabil daca am o viata buna sau am familia alaturi si as fi atat de fericita. as fi foarte bogata.
Cand sunt suparata ma ajuta prieteni si probabil in momentele alea as fi miliardara. Pentru ca stiu ca in zilele de astazi conteaza bani dar in unele cazuri prieteni sunt mai buni decat bani.
Hmmm, frumoasa intrebare. Probabil ca as fi exact ca acum. nici bogat dar nici sarac. Fericirea excesiva te impiedica sa vezi unele lucruri clar, dar e buna. e mai bine sa nu ai prea multa, da' daca ai, exact cum dai unui cersetor pe strada un ban real, asa poate poti imparti fericirea ta si cu cei apropiati dispusi s-o accepte. Daca as fi fericit execsiv as juca-o "la bursa" . o zi buna
As avea un salariu de aprox 10 000 lei pe luna. De atatea ori as zambi si as plange de fericire.
Sunshine
Acum as fi falimentara Dar in unele momente as putea fi si cea mai bogata de pe pamant
Foarte bogata :X:X Pentru ca eu cam 90% din timpul meu mi-l petrec distranduma si iesind cu prietenele etc... In aceste momente n-ai cum sa fii suparatta
LiveWhileWereYoung întreabă:
Ciornei_Danyel_1999 întreabă: