|

De ce cand sunt draguta cu oamenii eu isi bat joc de mine?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru ca nu toate persoanele sunt ca tine si nu stiu sa se comporte ca atare. Este foarte adevarat si verificat totodata faptul ca daca esti prea bun, tot tu pici de fraier si te ia lumea peste picior. Lumea e stresata in ziua de azi, si orice ai spune si ai face pentru ei, nu se mai apreciaza acel gest.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru ca esti cretina si te porti bine cu niste cacati ce nu stiu sa aprecieze nimic:-?
Pace!
www.WarAndRiot.blogspot.com

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Unii oameni nu stiu sa aprecieze ce au langa ei si isis dau seama de asta prea tarziu. Insa atunci cand isi dau seama, cum este de asteptat sa aiba prea mult orgoliu in ei, nici macar nu sis recunosc greseala. Viata este grea si lumea este rea (aceasta este o vorba pe care o prietena mi-o tot repeta, si incetul cu incetul, incep sa o cred.). Lumea nu etse asaa cum o cred toti, adica buna, in care toti oamenii se ajuta reciproc, cand toti sunt draguti unii cu alti, sau chestii de genul asta, de aceea, iti dau un sfat prietenesc: Invata sa-ti sortezi prietenii, sa nu mai fii asa draguta cu toti, si mereu sa iti lasi o marja de siguranta in ceea ce priveste relatiile de prietenie sau altceva, cu persoanele din jurul tau. Cand esti draguta cu oamenii ei isi bat joc de tine pentru ca asa sunt invatati, si deja a devenit un obicei pentru unii sa-si bata joc, ba mai mult, se cred superiori fata de tine prin gestul acesta. Fruntea sus, infrunta viata cum e ea, si nu mai fi buna decat cu cine merita!
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu, dar asa patesc si eu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deoarece eu ai senzatia ca esti naiva, usor de pacalit, de influentat, de manipulat, te cred slaba. Daca esti mai bataioasa si pui piciorul in prag atunci cand cineva se ia de tine ai sa vezi ca lumea o sa fie mai rezervata cand vor sa te deranjeze. tongue FUNDA?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează