| Diriqiiiii a întrebat:

De ce de cele mai multe roi cand dorim sa facem un lucru foarte bine,dam gres? De ce cand vrem sa facem pe cineva fericit,il facem mai trist? De ce cand vrem pe cineva langa noi,nu poate fi? De ce nu ni se indeplinesc visele? De de ce atunci cand vrem sa postim,atunci trupul ne cere ceea ce nu-i bine? De ce nu putem sa facem ceea ce ne dorim? De ce? Cine raspunde la toate intrebarile intr-un mod frumos, primeste fundita.

2 răspunsuri:
| oOSaritaOo a răspuns:

1. Poate ca acele persoane nu au nevoie de binele nostru.
2. pentru ca ne dorim si visam mai mult decat am putea primii
3. trupul intotdeauna cere ce nu-i bine numai ca cerintele alea stau in subcontient.

| Evilo a răspuns:

Parearea mea este una simpla. Imi puneam aceleasi intrebari acum 3 ani, dar dupa am inceput sa studiez psihologie, si am vazut ceva destul de interesant. Exista doua posibile motive ca sa faci ceea ce ai zis tu:
1.iti este frica sa nu se intample opusul. de obicei cand ne este frica de ceva, frica se indeplineste.
2.cum va cand vrei sa faci ceva bine iti repeti in gand "sa nu dau gres, sa nu dau gres"? ei bine este un lucru destul de rau daca faci asta. Daca spui sa NU dau gres, in primul rand pui o negatie in mintea ta, ceea ce este destul de rau, dar mai important este ca zici sa nu cumva sa faci ceva. Asta inseamna ca intr-un fel iti acorzi subconstientului tau o alta sansa decat ceea ce vrei sa se intample, adica subconstiental iei si posibilitatea de a da gres. Daca cumva faci aceasta greseala mare mai bine iti repeti in minte "va fi bine" sau "voi reusi" sau orice in acest gen.
Sper ca te-a ajutat si ai inteles.