| DavidutzAgache694 a întrebat:

De ce nu ma înțeleg cu sportul? Am încercat la orele de sport sa joc handbal, fotbal, baschet... În general nu prea sunt bun la activități fizice(unde trebuie sa pui osul la treaba)Nu am alte pasiuni, de învătat nu prea învăț... Deși știu sa joc jocuri pe telefon
Mă cam supăr când cineva îmi spune ca nu sunt bun la sport(azi am întrebat un prieten de ce nu m-a pus doamna de sport la echipa scolii la handbal în poarta și el a spus ca sunt slab dar nu la aspect fizic la joc)

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

„Deși știu sa joc jocuri pe telefon"
Nu esti primul care isi pune problema asta.
Jocurile si navigarea pe internet nu vă lasă să faceti si sport.
Lasă telefonul si fă sport, este mai sănătos pentru viață.

| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca ai o lene in tine, care te trage inapoi, de aia nu esti bun la activitati sportive, fiindca nu-ti place sa muncesti.

Totul se poate schimba cu vointa!
Trebuie doar sa vrei si sa nu mai stai pe telefon si computer ca aia este rau pentru sanatatea ta, de aceea iti recomand sa iesi afara pe strada, sa bati mingea cu copii.
Ori inscre-te la un sport, la o sala sportiva din apropierea casei tale si mergi acolo sa joci ceva, cu echipa.

| StoicAnalysis a răspuns:

Ai auzit de cuvantul exersare? Cel mai probabil tu te lasi batut dupa primele execuri. Eu de exemplu stau foarte prost la tenis de picior. Insa intr-o perioada jucam de fiecare data chiar daca pierdeam la greu. Si in 2-3 saptamani deveneam mai bun. Pentru ca exersam, nu ma dadeam batut.

| ioancuza23 a răspuns:

Exerseaza, nimeni nu s-a nascut cu skillurile in sange, majoritatea au lucrat mult sa ajunga unde sunt