| nyoentox2002 a întrebat:

De ce se spune ca relatiile sub 18 sunt nu stiu cum?
Inseamna ca baiatul degeaba are 18 ani, ca trebuie sa ma astepte 2-3-4-5 ani ca sa isi faca o iubitalaughing)
Eu am am aproape 19 ani si am o prietenă din buzău(momentan suntem doar prieteni sau crush, dar suntem departe unul de celalalt) care are aproape 16 ani, ar veni cam 3 ani diferenta, si de ce sunt criticat ca ma dau in general la fete mai mici decat mine, una o spus, ca nu am minte ca ma dau la o fata cu 3 ani mai mica iar cand vad colege de ale mele ca au iubiti cu 7-8 ani mai mari ce sa mai zic? si ele nu sunt criticate

3 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Pentru ca pana spre 18+ nu simti iubire ci hormoni care alearga prin creieras. Si se merge pe premiza ca daca frumoasa nu e majora profiti de hormonasii ei ca sa o bagi in pat.

| siriusblack98 a răspuns:

"si ele nu sunt criticate" Știi tu? Uite poate zic eu acum că sunt niște proaste ușor de păcălit de hăndrălăi mai mari decât ele. Brusc au fost criticate de către societate la o adică.
"De ce se spune ca relatiile sub 18 sunt nu stiu cum?" După creierașul ăla al tău așa, ți se pare firească relația de "dragoste" dintre un adult și un copil? Că mie nu mi se pare. Nu ai ce să înveți din așa ceva.

| AnastasiaK a răspuns:

Faci niște comparații de 2 bani. E ca și când ai întreba de ce e acceptabil ca una de 20 să fie cu unul de 30, dar una de 10 nu e ok să se cupleze cu unul de 20... că tot 10 ani diferență sunt, nu? Ia stai și procesează și tu un pic. Nu ți se aprinde niciun beculeț? După 18 se presupune că ești adult și știi ce faci...acum că mai sunt și unii care au 19 și creier de 16 ani sau mai puțin, e altă poveste în care n-are rost sa intrăm happy