| Meuuaa a întrebat:

Deci eu plac un baiat.Si inainte sigur nu ma placea ca eram urata si mna.dar mi-am dat glow up si sunt slaba si frumoasa. Acum o sa-ti zic pe zile "interactiunile noastre.

8 septembrie(prima zi de scoala)-cand eram in curte el eraa vreo 3 metri, m-am uitat l el si zambea cand se uita la mine si dupa m-am rusinat???????? Apoi, am votat seful clasei secretar, si membru.eu aveam 8 voturi asigurate, dar am iesit cu 9. (am castigat ca membru apropo).si fetele se bucurau ca am castigat.Andrei parea si el cam fericit ca am castigat deci cred ca m-a votat. Dupa am mers la mc, parc, si la mall. Lq mc nu am avut nici o interanctiune pentru ca am stat la mese de parte, el cu baietii si eu cu fetele. Apoi cand am mers in parc, el a plecat si s-a intors cand eram pe plecate, dar am mers la mall cand a venit el.Ne-am luat bubble tea-uri si am urcat sus. Stateam pe niste canapele, si el s-a pus langa mine.Si a zis o prietena "De ce Andrei sta langa Mary(eu sunt Mary)"Si el a zis "Ba da lasa-ma" asa ofticat si s-a ridicat. Eu trageam bilute dim bubble tea, si improscam cu ele, si mi-a cazut de **** o data, si m-am uitat la Andrei si zambea????. Apoi aceeasi prietena mi-a pus sapca dansului in cap si eu m-am speriat si am dat-o jos, si el zambea. Cam atatt pentru 8.

9 septembrie-Nimic special, doar am primit niste bingo-uri de cunoastere, si el a venit la mine(trebuia sa punem o intrebarr din cele din patratele si daca zicea da sa ii scriem numele in caseta).M-a intrebat daca citesc mai mult de doua carti pe an, am zis nu, apoi m-a intrebat daca am fost in vacanta anul asta si am zis da si mi-a scris numele in alint (Mary) pe mine chemandu-ma Maria, si unii scriu "Mari" el scrie "Mary" mereu. Si s-a uitat mult la mine.

10 septembrie-O asteptam pe dna toti in banci, si ma striga fata im negru incontinuu si m-am uitat ca mna, si aparent eu eram.Nush dc ma striga asa ca aveam negru pe mine doar adidasii.Si mi-a zis "Vezi ca trebuie sa cumperi tot" si nu am intl la ce se referea.asa ca nu stiu. Dupa trebuia sa facem niste proiecte de grup, si era langa el un scaun liber, si am intrebat daca pot sa-l iau si a zis "Da, dar vezi ca am stat pe el"(noi stateam la 10 cm de fata gen eram foarte apropiati) si cred ca voia sa vada daca imi e scarba de el si eu zisesem "Nu ma intereseaza" si l-am luat. Apoi una dintre prietenele mele fff bune, l-a intrebat ce crede despre mine, si el a zis "Ce dracu" rusinat.Cred ca a facut-o ca daca zicea de bine afla lumea si se facea de ****, si daca zicea rau ca sa se scoata, aflam eu si ma suparam. Si o data am zis eu "Chiar asa frate" ca facuse o colega ceva, si dupa a zis si el. Si s-a uitat super mult la mine, exagrrag de mult la mine in ziua aia, credeti ca ma place?
PS:am 15 ani el 16

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"sunt slaba si frumoasa... credeti ca ma place?"

in caz că nu, e cel mai mare fraier, nu știe ce pierde!

| darrio2007 a răspuns:

Cum ai reușit să te infrumusețezi?
Seara esti frumoasă iar dimineața esti naturală.

| Meuuaa explică (pentru darrio2007):

Eram urata inainte de vacanta, si am tinut dieta, am mers la dermatolog sa-mi treaca cosurile, si sunt ok.