Cum ai reușit să te infrumusețezi?
Seara esti frumoasă iar dimineața esti naturală.
Eram urata inainte de vacanta, si am tinut dieta, am mers la dermatolog sa-mi treaca cosurile, si sunt ok.
Eu zic sa uiti de baiatul ala, ca nu ai timp de el in clasa a VIII-a fiind extrem de important sa pui mana serios pe carte ca ai evaluarea nationala si ideale ste sa intri la un liceu bun, unde se vor uita zeci de baieti dupa tine, iar fetitele vor vrea sa-ti fieprietene.
"sunt slaba si frumoasa... credeti ca ma place?"
in caz că nu, e cel mai mare fraier, nu știe ce pierde!
Uite ce cred, o persoană trebuie să te placă nu cum arăți, ci cum ești tu mereu
Chestia asta cu "frumusețea interioară" e doar subiect (fumat) de film. Realitatea o strivește sub bocanci. Dar tu - desigur - poți să crezi ce vrei
Nu cred ca ai 15 ani la ce ai scris aici, poate 12 si da, probabil te place si el.
Nu stiu daca te place, dar stiu ca abia de am inteles ce ai scris.
Nu pui virgula unde trebuie, sau nu o pui deloc;
Nu stii cand sa pui punct;
Nu stii sa articulezi unele cuvinte;
Nu stii sa scrii in paragrafe;
Si in final, nu stii sa te exprimi.
Stiu ca vrei un sfat sau un ajutor, dar da-ti seama ca sunt oameni, care nu au rabdare sa descifreze tot textul tau, scris cu multe greseli gramaticale.
Nici sa nu mai spun, ca la varsta ta, ar trebui macar sa stii regulile gramaticale si cum sa te exprimi. Nu stiu cum ai reusit sa treci clasa a 8-a cu defectul asta colosal de exprimare in scris.
Stiu sa scriu doar ca atunci ma grabeam, pe telefon scriu mai aiurea dar in realitate in caiete si la teste scriu si ma exprim corect.
Data viitoare ai rabdare atunci, cand vrei sa scrii ceva. Multi te vor lua la misto pe chestia asta si foarte putini iti vor da un raspuns de care ai nevoie.
Probabil că te place, vezi în următoarele zile ce se mai întâmplă, e posibil sa te placă dacă n-a zis ceva de bine despre tine pentru a ști ceilalți, dar nici ceva urât pentru a nu te supăra, deci este chiar posibil sa te placă
MariusDSarghe întreabă: