| DeNyyy a întrebat:

Deci...sa incepem cu inceputul. mie mi-au iesit mediile bune toate 10 in afara la un obiect la care mi-a iesit 9.colegei mele de banca i-au iesit toate mediile 10. dar. dupa aceste zile diriginta mea nu o baga in seama decat pe colega mea... ii da dreptate numai ei.si pe ceilalti copii (eu impreuna cu colegii mei nici macar nu ne da atentie )... voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| RaLuCk a răspuns:

Probabil ca doar ti se pare! Profesorii nu pot sa faca favoritisme, sau poate ca pot dar te asigur doar tu ai impresia ca din cauza mediei de 9 ea nu iti mai da dreptatae! Gandeste-te poate in trecut ai spus ceva ce poate nu i-a comvenit si acum crede ca ca nu ai spui lucruri atat de bune! Castiga-i din nou increderea! Fa.sa zicem o surpriza pentru ea in care tu sa iei initiativa! Sa vada ca nu degeaba ai vost aleasa sefa clasei! Sa spunem...de ziua ei invatati un cantec si il cantati sau asa ceva happy! Ai sa vezi vei fi din nou favorita ei! (Te asigur nu e din cauza mediiei de 9. Asa ca fi linistitahappy ) Succes!

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E momentul ei de glorie, nu mai fi invidioasa. E normal ca o scurta perioada ea sa fie centrul atentiei ca recompensa pentru ca are cele mai bune rezultate la invatatura. Dupa inceperea unui nou semestru, o sa va bage si pe voi in seama.

| Silvia a răspuns:

Face favoritisme.Nu e normal ca un cadru didactic sa aiba preferinte in randul elevilor, dar la ce profesori sunt acum... e posibil orice. Tu nu prea ai ce sa faci. Poate doar sa inveti mai bine decat ea.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa nu iei in seama astawinking
U trebuie sa inveti cat mai mult sa ai note bunelove struck Si sa nu iti pese de ceilaltiwinking
Succes la scoala!kisskiss

| Ea12345 a răspuns:

Si mie mi-au iesit toate mediile 10, ca si colegei tale, insa profesorii se comporta la fel si cu mine, si cu ceilalti din clasa.Eu nu cred ca e corect, si nici eu nu m-as simti bine daca as fi in locul tau.Nici nu as avea curaj sa-i spun dirigintei ce simt, poate mi-ar scadea nota la purtare laughing
Parerea mea este ca daca vei munci si vei avea mediile numai de 10 pe semestrul II, poate ca vei deveni si tu mai placuta in ochii dirigintei.
Succes si sa avem un an cat mai bun!kiss

| myha a răspuns:

Nu te suportalaughing
Crede-ma, eu sunt boboaca la liceu si fiindca sora mea este clasa a 12-a in acelasi liceu, profu' de istorie nu ma suporta:d. Cred ca ii place numele meu:devil)
Nuj ce sa zic.thinking aa.ba da. diriga ta e tampita. E cumva blonda?:d

| DeNyyy explică:

Da. dar eu sunt sefa clasei. si ea pe colega mea o crede. si ma supara nu stiu de ce dar nu pot trece cu vederea

| DeNyyy explică:

Problema e alta ca de la inceputul anului o baga numai pe ea in seama...bine ca eu nu prea am bagat in seama asta... dar pe parcurs am inceput sa nu o mai suport

| DeNyyy explică:

Nu e blonda...

| ralucutza_6101 a răspuns:

Ar trebuii sa inveti nu lua asta in seama, sa stii ca si diriginta mea e la fel mereu o faforizeaza pe prima din clasa. Ea este pe locul unu din totdeauna. Dar este favorizata si de profi. In clasele 1-4 aveam o invatatoare exact ca diriga o favoriza pe colega aia. Nu le suport pe diriga si pe fosta invatatoare. Si nici pe colega.

| soricioaica :P a răspuns:

Ca o crede silitoare.la anul sa-ti iese si tie media 10.