|

Despre vise.Aseara am avut un vis cu fosta iubita.Ne-am intalnit iar cand am incercat sa ii fac din nou avansuri nu a obiectat nimic chiar daca era cu altul in momentul de fata. ce semnifica acest vis? va multumesc anticipat.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Iti e dor de eahappy.Sau ai vrea sa fi din nou cu ea, sau ea a semnificat un episod important in viata ta, poate te-a marcat cumva a avut acel ''ceva'' ce nu l-ai mai vazut la o fata.
Daca nu, este lucrur subconstientului, visele se zice ca sunt de 3 feluri 1date de Dumnezu, 2 date de satana si 3 impuse de subconstient(si in categoria asta intra cele date de imnima sau creierul pe timpul zilei a ramas cu un lucru ce i-a amintit de ea sau etc.)
Eu nu te cunosc nu stiu ce e fost intre voi dar parerea mea este ca a fost un vis din partea ''inimi''.
Poate cine stie ai mai vrea sa fi cu eahappy.
Sper ca te-am ajutatwinking

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ca inca o iubesti si nu tiai dat seama. Subconstientul tia trimis un mesaj ca tu o iubesti si ea la fel. S-ar putea ca actualul prieten pe care il are sa nu fie baiatul potrivit pentru ea si poate tu esti. Daca tu simti ca tii la ea dupa acest vis intreab-o (cand sunteti singuri), pe mess poate sau la tel daca nu se poate altfel ca inca o iubesti si daca s-ar putea sa va impacati si sa fie cu tine sau ceva de genul. Sper ca te-am ajutat. Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

BGD mersi si tie pentru raspuns.iti raman dator.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează